Mircea Rednic, prima reacție după ce a ajuns de urgență la spital. „Totul a venit pe fond de stres”. Fotografia de la antrenament

Mircea Rednic a ignorat recomandările medicilor și a condus marți cele două antrenamente de la UTA. Antrenorul nu s-a simțit bine după meciul cu FC Voluntari și a ajuns la spital, îngrijorat de faptul că ar putea să fie din nou o problemă la inimă după operația de acum jumătate de an. „Puriul” a acordat însă un interviu și a spus că nu a luat nicio clipă în calcul să nu stea pe bancă la meciul cu Petrolul, programat sâmbătă, 24.02.2024.

Mircea Rednic s-a întors la antrenamentele formației UTA

Mircea Rednic a dat din nou emoții. Acum două zile s-a simțit rău, la antrenament, și oficialii echipei l-au dus de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad. Nu au vrut să riște nimic ținând cont de istoricul medical al antrenorului. „Puriul” a fost operat la inimă de urgență, la finalul lunii august din anul 2023, în urma unui infarct, iar medicii i-au montat trei stenturi. A revenit la antrenamente destul de repede și a repetat „procedura” și acum, deși cei care l-au consultat i-au transmis că are nevoie de trei zile de odihnă.

„Stați liniștiți, totul e bine. Da, nu m-am simțit bine la antrenamentul de luni, așa că am preferat să merg să mă vadă medicii. Totul a venit și pe fondul stresului de la meciul de la Voluntari, acolo unde m-am consumat foarte mult. Am vorbit mult, aproape tot meciul. De acolo cred că mi se trage. O să fiu mai atent pe viitor, cu viața nu te joci”, a declarat Mircea Rednic pentru aradon.ro.

„Puriul” a condus cele două antrenamente de marți, iar la finalul zilei s-a fotografiat cu jucătorii. Imaginea a ajuns pe pagina oficială de Facebook, iar mesajul a fost următorul: „Învingătorii de azi”.

Mircea Rednic va sta pe bancă la duelul cu Petrolul, programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe arena „Francisc Neuman”. UTA începe etapa cu numărul 27 pe locul șase, poziție care asigură prezența în play-off.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare