Dramă în sportul românesc! A murit un mare campion, în urma unui infarct

Mihai Gheorghe, fost gimnast, dar şi ex-antrenor al echipei de gimnastică a României a murit în urma unui infarct. Bărbatul a decedat în casa părintească din Gorj.

Deși era rezident al Statelor Unite ale Americii, Mihai se afla în România în momentul decesului.

Vestea tragediei, confirmată de Tabăra Internațională de Gimnastică

Drama a fost anunţată şi de Tabăra Internațională de Gimnastică, care a postat un mesaj pe Facebook.

Suntem profund întristați să anunțăm familiei noastre CIG că Mihai Gheorghe s-a stins din viață în această săptămână. Mihai s-a întors acasă cu mama lui în România la acea vreme (n.r. in comuna Aninoasa, judetul Gorj).

Mihai este un membru absolut prețuit al familiei noastre IGC de trei decenii. Personalitatea lui mai mare decât viața va fi amintită de toți cei care au avut privilegiul de a lucra cu el și de a fi instruiți de el.

Fiecare generație de camperi și personal va avea anecdotele lor geniale despre Mihai, iar de cuvintele și de cântecele sale emblematice ne va fi foarte dor în sălile de sport. Dincolo de prezența minunată a lui Mihai în tabără, cunoștințele sale de gimnastică și talentele sale de antrenor au fost foarte inspirate și au ajutat generațiile de camperi să continue să iubească gimnastica!

Mihai a avut un spirit magic de tabără care a umplut frumoșii Munți Pocono cu cea mai bună energie și vom continua să sărbătorim moștenirea sa incredibilă în această vară. Te iubim Mihai, ești o legendîn!“, conform Taberei Internaționale de Gimnastică.

Va fi înmormântat la Groșerea

Mihai Gheorghe va fi înmormântat în satul natal, Groșerea, din județul Gorj. Ex-sportivul a fost gimnast al României timp de 20 de ani. Acesta a fost de trei ori membru în echipa națională, trecut apoi în rândul antrenorilor de elită în gimnastica internațională.

În perioada 1992-1996, a fost antrenorul lotului național masculin. În anul 1997 l-a antrenat pe sportivul Adrian Lănculescu, care s-a clasat pe locul III la Campionatele Mondiale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare