OUT! Fatih Terim urmează să fie dat afară de la Panathinaikos, după ce Răzvan Lucescu l-a umilit în Grecia

Miercuri seara, PAOK s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la Panathinaikos, într-un derby de foc al campionatului din Grecia.

În urma acestui rezultat, formația lui Răzvan Lucescu s-a îndepărtat la două puncte de AEK Atena, cu o singură etapă rămasă de disputat din actualul sezon.

Fatih Terim urmează să fie demis de la Panathinaikos

Fatih Terim a fost numit la finalul anului 2023 pe banca lui Panathinaikos, iar oficialii clubului au sperat că antrenorul în vârstă de 70 de ani le va aduce titlul. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar „Verzii” sunt abia pe locul 4 în clasament.

Mai mult, umilința de pe terenul lui PAOK i-a făcut pe oficialii lui Panathinaikos să se gândească serios la viitorul lui Fatih Terim, iar turcii anunță că antrenorul urmează să fie dat afară de la echipă.

Înainte să semneze cu Panathinaikos, Fatih Terim avea aproape doi ani de când nu mai antrenase vreo echipă.

Mircea Lucescu a fost felicitat de „Împăratul” Fatih Terim pentru succesul lui Răzvan

Antrenorul turc i-a transmis lui Mircea Lucescu felicitările sale pentru realizările fiului, care este extrem de aproape de titlul mult dorit din Grecia. „Il Luce” și-a exprimat părerea în legătură cu performanța băiatului său.

„Da, și asta e o nebunie, nimeni nu le acorda șanse. Au revenit foarte bine în finalul ăsta. Au un meci greu cu Aris, rivalitatea este imensă, vor juca pe terenul lor fără niciun fan al lui PAOK. Să sperăm că cele patru zile îi vor ajuta să înceapă meciul cu forțele intacte.

E o mare victorie, după meci m-am dus să vorbesc cu Fatih Terim, m-a felicitat pentru Răzvan. O victorie extrem de importantă, toate aceste patru echipe se bat pentru Europa”, a afirmat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

  • Mircea Lucescu a fost prezent la meciul PAOK Salonic – Panathinaikos, din penultima rundă a campionatului Greciei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare