De coșmar! Ciprian Tătărușanu a primit 79 de goluri în 30 de meciuri pentru Abha. Ce au scris italienii

În vara anului 2023, Ciprian Tătărușanu (38 de ani) alegea să părăsească Europa și să meargă în zona Golfului, acolo unde a semnat cu Abha.

Italienii, surprinși de coșmarul trăit de Tătărușanu în Arabia Saudită

Experiența din Arabia Saudită s-a dovedit a fi una neinspirată pentru fostul căpitan al națioanalei României. Tătărușanu a încasat 79 de goluri în 30 de meciuri, iar Abha este pe locul 15 în clasament, primul deasupra liniei retrogradabile.

Despre parcursul lui Ciprian Tătărușanu au vorbit jurnaliștii italieni, care au rămas cu ochii pe portarul român, după plecarea de la AC Milan.

„Sezon de coșmar pentru fostul portar al lui Milan. Echipa lui e pe locul 15, cu un singur punct deasupra locurilor retrogradabile. Tătărușanu a încasat 79 de goluri, iar echipa lui are cea mai slabă apărare din întreg campionatul.

Multe erori din partea lui Tătărușanu, unele la care nu te-ai aștepta de la un portar de vârsta lui. Dintr-un element de siguranță, Tătărușanu a devenit câlcâiul lui Ahile. Doar patru meciuri fără gol primit”, a scris Gazzetta dello Sport.

Ciprian Tătărușanu, unul dintre preferații lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost pus într-o situație inedită și a trebuit să aleagă cel mai bun prim 11 al jucătorilor care au trecut pe la FCSB din momentul în care a preluat clubul, în anul 2003.

Din 11-le all-time ales de Gigi Becali nu lipsesc Mirel Rădoi, Ciprian Tătărușanu, Vlad Chiricheș, însă favoritul patronului a rămas Florin Tănase.

”Trebuie să fac pe compartimente. La atacanți, normal spui, datorită banilor, Man (n.r. Dennis Man, vândut la Parma pentru 11 milioane de euro), pe cine ai luat cei mai mulți bani? Cu siguranță Chiricheș e în echipa ideală, dintre toți fundașii e clar că e cel mai bun. Szukala îmi plăcea foarte mult.

După care la mijloc nu știi cu cine. Dacă nu apăreau Șut și Lixandru, spuneam Bourceanu și Pintilii. Dar ăștia doi mi se par puțin mai buni decât ei. În atac a fost Thereau, care n-a jucat prea mult la noi și a fost și mai bun în Italia. A fost și Kapetanos.

Tănase (n.r. Florin Tănase), jucătorul care a fost favoritul meu. Portar, ca să spui unul, trebuie să fie cineva de excepție. N-am avut nici portari, nici jucători de mare excepție.

A, iartă-mă! Tătărușanu. Să mă ierte! Singurul jucător pe care pot să-l aleg la ora asta e Tătărușanu. N-are nimeni ce să îi spună, a jucat pe la multe echipe mari și ne-a calificat de multe ori. Rădoi era căpitan, căra pianul”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare