Simona Halep li s-a destăinuit despre modul în care doreşte să se retragă din tenis: „Am plătit, am suferit, a fost o greşeală”

Simona Halep a abandonat în setul secund al meciului cu Kessler McCartney, din turul 1 de la Trophy Clarins 2024. Sportiva noastră a acuzat anumite dureri în zona genunchiului stâng.

A fost a doua prezenţă pe teren a româncei în 2024, după eşecul, în trei seturi, cu Paula Bodosa de la Miami Open.

Halep, destăinuri emoţionante

Simona Halep a vorbit din nou despre suspendarea de patru ani care i-a fost dată de ITIA inițial, pe care TAS a redus-o la 9 luni. Sportiva le-a spus americanilor cum ar vrea să se retragă din tenis.

”Nu mi-a venit să cred că am primit o suspendare de 4 ani. De aceea am continuat să mă antrenez, pentru că n-am vrut să mă retrag în aceste condiții, vreau să mă retrag de pe teren”, a spus Simona Halep, potrivit Tennis.com, continuând:

„Cunoșteam regulile și faptul că jucătorii sunt mereu responsabili pentru ce se întâmplă. Dar nu am luat nimic. A fost doar un supliment contaminat, care contaminare a fost cauzată de o greșeală produsă în fabrică. Nu a fost nimic intenționat. Pentru că am plătit asta, am suferit, cu siguranță, dar a fost o greșeală”.

Simona se va odihni

Joi după amiază, Simona Halep a revenit cu un anunţ pentru fanii ei. Jucătoarea le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a precizat că mai are nevoie de odihnă.

„Ieri, lucrurile nu au mers pe teren aşa cum mă aşteptam. Durerea la genunchi persistă încă de la revenirea la Miami şi, din păcate, n-am putut continua. Nu aşa am vrut să se petreacă lucrurile la Paris, dar n-a spus nimeni că revenirea va fi uşoară. Mă voi odihni, voi munci în continuare şi voi crede în drumul meu.

Vă mulţumesc pentru suportul vostru, vă citesc mesajele, ele înseamnă totul pentru mine”, este mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

CTP o sfătuieşte să joace

Jurnalistul îi transmite Simonei să joace în meciuri oficiale, dacă starea de sănătate îi permite.

„Pentru că ea are nevoie să joace acum turnee, pe puncte. N-are ce să mai facă cu antrenamentul. Nu e de ajuns, trebuie să joace pe puncte. Dar dacă joacă pe puncte mai repede decât e cazul după această accidentare la genunchi, e un punct vulnerabil.

Ea ce să facă? Trebuie să joace. Dar dacă va relua acum și va încerca să joace la Rabat, după cum Virginia Ruzici n-o sfătuiește… Asta e dilema la accidentări: trebuie să joc, dar dacă intru mai devreme, mă accidentez din nou și se prelungește perioada de întrerupere? Iar orice prelungire a perioadei de întrerupere este gravă pentru Simona”, a mai afirmat CTP pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare