Vot de încredere pentru Radu Drăgușin din partea fostului fotbalist de la Bayern Munchen, United și City, dublu câștigător de Champions League: „Va fi foarte bun”

Radu Drăgușin a primit un „vot de încredere” din partea unui fost fotbalist important de la Bayern Munchen, Manchester United și Manchester City.

Este vorba despre Owen Hargreaves, fost internațional englez, cu 42 de selecții în naționala Albionului, cel care se poate lăuda cu 4 titluri de campion cucerite în Premier League, 3 cu United și unul cu City, dar și cu două trofee UEFA Champions League, unul cu Bayern Munchen și unul cu gruparea de pe „Old Trafford”.

Vot de încredere primit de Radu Drăgușin din partea lui Owen Hargreaves

Fostul mijlocaș defensiv a vorbit despre prestația, destul de criticată, avută de fundașul central român în primul său meci ca titular la Tottenham, înfrângerea de pe terenul lui Fulham, scor 0-3, atunci când internaționalului român i s-a reproșat modul în care a gestionat faza primului gol marcat de gazde.

Owen Hargreaves a ținut să sublinieze faptul că debutul ca titular în Premier League reprezintă un moment complicat în linii mari pentru orice jucător, pentru că este vorba despre un campionat extrem de competitiv.

În aceeași ordine de idei, el și-a manifestat convingerea legată de faptul că fotbalistul în vârstă de 22 de ani va reuși în scurt timp să devină un jucător important pentru cei de la Tottenham.

„Știm cât de dificil e acest campionat, în special pentru cineva care este titularizat în premieră. Dar el e un jucător grozav și va fi un fotbalist foarte bun. Se pune multă presiune pe cineva care nu este obișnuit să joace într-un meci de asemenea nivel”, a spus Owen Hargreaves, citat de cei de la tbrfootball.com.

Fotbalistul lui Tottenham ar urma să fie unul dintre „pilonii” României la EURO 2024

Radu Drăgușin a fost inclus de selecționerul Edi Iordănescu în lotul pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia și, cu această ocazie, a oferit primul interviu în România din postura de fotbalist al lui Tottenham.

„M-am acomodat foarte bine la Tottenham. M-au primit cu o căldură incredibilă. Oamenii de acolo sunt foarte profesioniști și mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia mereu a reprezentat un obiectiv pentru mine, îmi place mult stilul de joc și intensitatea.

Când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să mă duc. M-a impresionat intensitatea antrenamentelor și forța pe care o au băieții de acolo. Mi-a scris foarte multă lume după transfer.

Am muncit un an și jumătate alături de colegii mei, am venit mereu determinat ca să ajungem la EURO. S-a ridicat foarte mult ștacheta și vrem să rămânem acolo. Obiectivul nostru este să trecem de grupe”, a spus tânărul fundaș central pentru FRF.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare