VIDEO. Se pregătește Cristiano Ronaldo de retragere? Proiectul îndrăzneț pus la punct de starul lusitan este aproape de lansare

În ultima perioadă s-au produs câteva evenimente care ar avea menirea de a conduce către ideea că starul portughez Cristiano Ronaldo s-ar pregăti de retragerea din activitatea de fotbalist profesionist.

De exemplu, la începutul acestei luni, chiar Georgina Rodriguez, partenera fotbalistului în vârstă de 39 de ani de la Al-Nassr, a spus foarte clar că are impresia că iubitul ei nu va mai juca la un nivel înalt mai mult de un an sau maxim doi.

Încă un indiciu pentru validarea ideii că Ronaldo se pregătește deja de retragerea din activitatea de fotbalist profesionist

Iar acum, fostul jucător de la Sporting, Manchester United, Real Madrid sau Juventus a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că proiectul său „de suflet” este foarte aproape de lansare și există motive întemeiate ca opinia publică să creadă că în scurt timp lusitanul va dori să dedice mult mai mult timp pentru această activitate.

Concret, este vorba despre o aplicație care se dorește a fi un sprijin pentru persoanele care decid că vor să urmeze un stil de viață sănătos, chestiune care, după cum se știe deja foarte bine, reprezintă o adevărată obsesie pentru Cristiano Ronaldo.

„Vreau să împărtășesc cu voi ceva special la care lucrez de ceva timp. Este o aplicație de stare de bine ‘totul inclus’ care aduce laolaltă toate lucrurile în care eu cred: condiție fizică, nutriție și echilibru mental. Obține cea mai bună versiune a ta urmând un stil de viață echilibrat”, a transmis Cristiano Ronaldo prin intermediul X.

Așadar, este destul de clar că Ronaldo are un plan bine pus la punct în legătură cu afacerile pe care le va derula din momentul în care se va lăsa de fotbal. Totuși, în paralel, lucrurile nu evoluează chiar foarte bine în prezent pentru fotbalistul portughez.

Echipa portughezului a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei

Echipa sa, Al-Nassr, a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, așa cum s-a întâmplat și cu echipa sud-coreeană antrenată de Dan Petrescu, Jeonbuk.

Cu toate că această eliminare a reprezentat fără îndoială o mare dezamăgire pentru Cristiano Ronaldo, cel care este recunoscut la nivel global pentru ambiția sa și pentru faptul că își dorește să câștige orice meci pe care îl dispută, starul portughez a găsit totuși puterea de a le mulțumi fanilor lui Al-Nassr pentru susținerea pe care au arătat-o față de el și coechipierii lui.

„Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat. Vom găsi o cale să revenim și să fim mai puternici. Împreună, întotdeauna!”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare