Cristiano Ronaldo a decis când spune „adio” carierei de fotbalist. Georgina Rodriguez l-a dat de gol, filmul a ajuns viral. Video

Cristiano Ronaldo a spus în toate interviurile că se simte excelent și că nu se gândește să se retragă. Lucrurile nu par să stea deloc așa! Cel puțin așa susține iubita fotbalistului. Georgina Rodriguez este protagonista unui filmuleț în care vorbește despre acest subiect.

Cristiano Ronaldo a fost dat de gol de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo se va retrage în cel mult doi ani. Vestea a fost dată chiar de iubita fotbalistului, care apare într-un filmuleț care face furori pe internet. Georgina Rodriguez nu și-a dat seama că este înregistrată și a spus: „Cristiano, într-un an, e gata. Poate doi, nu știu sigur.”, a transmis frumoasa brunetă.

Rămâne de văzut cum va reacționa fotbalistul, care i-a cerut de multe ori iubitei sale să aibă mai multă grijă cu aparițiile sale în public. În plus, fotbalistul de 39 de ani a spus mereu că se simte bine și că nu se gândește la retragere, când mai sunt atât de multe recorduri pe care țintește să le doboare.

Georgina Rodriguez este, cu siguranță, cea mai cunoscută iubită de fotbalist din lume având doar pe Instagram aproape 57,5 milioane de urmăritori. Iubita celebrului fotbalist câștigă bani foarte mulți din postările de pe rețelele sociale. Când locuia în Italia, jurnaliștii au ajuns la concluzia că faimoasa brunetă câștigă aproximativ 12.000 de euro pentru un story, 60.000 de euro pentru o postare obișnuită și nu mai puțin de 20.000 de euro pentru un singur minut de transmisiune live. Iar între timp, prețurile au mai crescut.

Bruneta a făcut senzație și la Săptămâna de Modă de la Paris. A defilat pe podium cu un rochie mulată, roșie ca focul. Partea de sus a semănat cu un tricou de fotbalist pe care au fost imprimate numele și numărul iubitului.

Georgina Rodriguez a defilat pe podiumul de modă, la Paris

Cristiano Ronaldo, statut special în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Georgina au un statut special în Arabia Saudită. Frumoasa brunetă apare des în public purtând haine mulate și decoltate, ceea ce înseamnă că încalcă codul vestimentar. Fotbalistul are un contract de 200 de milioane de dolari și este susținut chiar de prințul moștenitor.

Când a fost judecat pentru gesturi obscene a fost suspendat o etapă. Dacă nu ar fi fost vorba de jucătorul lui Al Nassr, pedeapsa ar fi fost mult mai mare și s-ar fi putut ajunge la rezilierea contractului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare