VIDEO. Moment special înainte de Corvinul – CFR Cluj din Cupa României, cu Mircea Lucescu în prim-plan!

Mircea Lucescu s-a aflat în centrul unui moment special înainte de meciul Corvinul – CFR Cluj din sferturile de finală ale actualei ediții de Cupa României.

Fost fotbalist și antrenor al grupării din Hunedoara, „Il Luce” a oferit în mod simbolic lovitura de începere a acestui joc, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de situații. (AICI VIDEO)

Mircea Lucescu a dat lovitura de start, în mod simbolic, la meciul Corvinul – CFR Cluj din sferturile Cupei României

În acest context este extrem de relevant faptul că antrenorul în vârstă de 78 de ani, care este în continuare liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev, după cum se știe deja foarte bine, a primit recent o ofertă publică din partea președintelui de la Corvinul, pentru a se întoarce la echipa din Hunedoara, măcar într-o funcție onorifică, în condițiile în care oficialii clubului își doresc ca în scurt timp gruparea hunedoreană să revină în elita fotbalului românesc.

„Noi l-am invitat pe domnul Lucescu și am mai avut discuții, dânsul va decide dacă e momentul să vină spre noi, măcar așa, să ne sprijine din punct de vedere al consilierii.

Imediat după ce a renunțat la contractul de la Kiev, domnul primar i-a făcut invitația să vină în oraș. La noi, foștii jucători sunt respectați, se vorbește mereu despre ei.

Domnul primar are o părere foarte bună și respectă aceste glorii”, a spus Dan Colesniuc la finalul anului trecut, potrivit gsp.ro.

În prezent, Corvinul Hunedoara se află pe locul 3 în play-off-ul din Liga 2, dar încă nu are drept de promovare în Superliga, pentru că funcționează în continuare ca un club de drept public.

Această situație se va schimba însă în viitorul apropiat, iar această echipă de tradiție în fotbalul românesc ar urma să aibă drept de promovare în ediția viitoare de Liga 2, după cum a anunțat în cursul zilei de marți Bogdan Apostu, impresar care colaborează în prezent foarte mult cu echipa din Hunedoara, în direct la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare