Simona Halep dă de pământ cu Caroline Wozniacki, după ce daneza i-a contestat revenirea: „Dacă nu înțelege, să i se traducă”

Caroline Wozniacki a avut o reacţie pe care nu mulţi o anticipau.

Ea chiar i-a atacat pe sportivii care revin în circuit, în urma unei perioade de suspendare. A punctat că Halep trebuia să o ia de la capăt, de jos, dar românca a jucat direct pe tabloul principal de la Miami Open 2024.

A contestat wild card-ul Simonei

„În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj…

Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea.

Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Îmi doresc o luptă corectă. Întotdeauna am fost o sportivă foarte cinstită şi întotdeauna m-am uitat la tot ceea ce am luat. Chiar şi când iau Tylenol este ceva ce verific de două, de trei ori”, a afirmat Wozniacki.

Simona, dură cu Wozniacki

Luni, Simona Halep a avut un nou răspuns pentru Caroline Wosznicki.

„Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep pe aeroport, la revenirea în România.

Simona Halep (32 de ani) a revenit în țară după ce a participat la turneul de la Miami Open 2024. Ea a pierdut în primul tur, cu Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare