Motivul murdar pentru care Simona Halep a fost criticată de Caroline Wozniacki. Ce se ascunde în spatele declarațiilor făcute de daneză

Caroline Wozniacki a pierdut partida cu Anhelina Kalinina de la Miami Open 2024, după ce a condus cu 7-5 și 5-2, ratând incredibil chiar și două mingi de meci.

S-ar putea spune că umilința pe care Wozniacki i-a administrat-o Simonei Halep în spațiul public, în legătură cu cazul de dopaj în care românca a fost implicată, s-a întors împotriva acesteia.

Wozniacki, prietenă cu Serena Williams

Specialiştii din lumea tenisului au venit cu explicaţia motivului pentru care Caroline Wozniacki a declanşat acel atac la adresa româncei: prietenia cu Serena Williams.

Pentru că Williams a fost primul nume mare din tenisul feminin care a lovit-o pe Simona „sub centură“, imediat după apariția scandalului de dopaj în mass-media. Americanca a scris atât pe rețelele de socializare: „8 e o cifră mai bună“.

Legătura dintre americancă şi daneză este foarte strânsă. Wozniacki a recunoscut că revenirea în tenis are legătură cu susţinerea primită de la Serena Williams.

„Am luat cina cu Serena, acum câteva săptămâni, și i-am zis că mă bate gândul să mă întorc în circuit. M-am încurajat foarte tare. Și mi-a spus că va fi alături de mine la fiecare pas în această călătorie. Serena a fost mereu alături de mine!“, a povestit Wozniacki în 2023.

Ce a spus daneza despre Halep

Daneza a avut o reacţie pe care nu mulţi o anticipau. Ea chiar i-a atacat pe sportivii care revin în circuit, în urma unei perioade de suspendare. A punctat că Halep trebuia să o ia de la capăt, de jos, dar românca a jucat direct pe tabloul principal de la Miami Open 2024.

„În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj…

Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea.

Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Îmi doresc o luptă corectă. Întotdeauna am fost o sportivă foarte cinstită şi întotdeauna m-am uitat la tot ceea ce am luat. Chiar şi când iau Tylenol este ceva ce verific de două, de trei ori”, a afirmat Wozniacki.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare