Scandalos! Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după ”rușinea” Rapidului cu Poli Iași. Reacția clubului

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost filmați într-un club de lux din Iași, imediat după meciul pierdut de Rapid cu Poli Iași, 1-3. La finalul partidei care a contat pentru runda 27 din Superliga, fanii au refuzat să îi salute pe jucători și le-au strigat ”rușine, rușine să vă fie”.

Momente de cumpănă în Giulești. Rapidul a pierdut prima partidă după cinci victorii consecutive, iar FCSB se poate distanța la zece puncte în fruntea clasamentului. Lesne de înțeles, fanii nu au digerat deloc eșecul de la Iași, chiar dacă Săpunaru și-a asumat toată vina. Căpitanul Rapidului a gafat incredibil la golul prin care gazdele au egalat.

Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club după ”rușinea” cu Poli Iași

La finalul partidei de la Iași, jucătorii au mers să salute galeria, dar fanii nu au fost de acord cu gestul acestora și i-au transmis lui Săpunaru că jucătorii nu vor fi aplaudați. Mai mult, galeria i-a apostrofat pe jucători: ”Rușine, rușine să vă fie!”

Și Dan Șucu a părut descumpănit. ”N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem”, a reacționat omul de afaceri.

Iar veștile nu sunt deloc bune pentru afacerist. Imediat după partida din Copou, doi dintre titulari au fost surprinși într-un club de fițe din Iași.

Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în Fratelli, un local de lux din oraș.

Abatarea este cu atât mai gravă cu cât echipa are program strict inclusiv după partida cu Poli Iași. Miercuri, Rapid are meci cu UTA lui Mircea Rednic, în Giulești.

Daniel Niculae: ”E un lucru foarte grav, nu aveau ce să caute acolo!”

Daniel Niculae a aflat despre escapada celor doi și anunță toleranță zero.

Președintele Rapidului spune că cei doi vor suferi consecințele și că așa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple, chiar dacă echipa ar fi câștigat.

„Cum să mai vedem aceste imagini… Da, sunt deja celebre. Nu aveau ce să caute în club! Erau în programul echipei, vor suferi consecințele. E un lucru foarte grav!

Nu aveau de ce să fie acolo! Ei trebuiau să fie la odihnă, la somn. Și dacă ar fi câștigat, tot nu ar fi avut ce să fie acolo.O să sufere acum dacă după înfrângere n-au suferit.

Și dacă am fi câștigat la Iași, tot cu acceptul conducerii sau staffului ar fi putut merge în club. Tot în programul echipei erau. Asta e, vor suferi consecințele”, a zis Daniel Niculae pentru iAMSport.

Rapid – UTA este programat miercuri, de la 21:00. Partida contează pentru runda 28 din Superliga

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare