Explicațiile lui Săpunaru, după gafa incredibilă cu Poli Iași: ”Meciul ăsta l-am pierdut eu!” Toate reacțiile de la Rapid

Cristi Săpunaru (39 de ani) și-a asumat vina de la eșecul Rapidului cu Poli Iași, 1-3. Partida a contat pentru runda 27 din Superliga.

Rapidul ratează șansa de a menține ritmul cu FCSB. Giuleștenii pierd la Iași, după ce au deschis scorul. Cristi Săpunaru a gafat incredibil, iar Bettaieb a profitat. Gazdele au întors scorul într-un final entuziasmant.

Explicațiile lui Cristi Săpunaru, după gafa de coșmar cu Poli Iași

La finalul partidei, Săpunaru și-a asumat vina și a recunoscut că cele trei puncte au fost pierdute de el.

”Îmi cer eu scuze, meciul ăsta l-am pierdut eu. A venit mingea din nocturnă și i-am băgat în meci.

Se întâmplă, mergem mai departe, avem meciul cu UTA și asta e. La gafa mea s-a făcut diferența.

Am pierdut un punct jumate și o să îl recuperăm. Urmează meciul cu UTA, să spălăm rușinea din meciul ăsta”, a declarat căpitanul Raapidului.

Alexandru Albu: ”Nu am luat deciziile cele mai bune”

”Nu am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri și asta ne-a costat. A venit acel gol, revenirea lor și practic de acolo au intrat ei în meci. Nu doar Sapunaru a greșit, a greșit toată lumea.

Trebuie să luăm cele trei puncte cu UTA, pentru a rămâne sus acolo. Nu resimțim presiunea, se întâmplă. Nu am luat deciziile cele mai bune, trebuie să fim puțin mai lucizi”, a declrat și mijlocașul.

Bergodi: ”Am revenit cu picioarele pe pământ”

„Meciul a fost pierdut, din păcate am pierdut 3 puncte. Am avut o ocazie foarte bună de 2-0, dar asta a fost. În prima repriză nu am fost foarte buni. În a doua repriză am mers mai bine, dar și ei au schimbat sistemul de joc. Portarul lor a apărat foarte bine. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Am primit prea multe felicitări.

Nu știu dacă greșeala lui Săpunaru a fost decisivă. Se poate întâmpla, nu cred că echipa a căzut atunci. Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi am trecut în avantaj și am mai avut ocazii, până să fim egalați. Eu nu am văzut că echipa a căzut din punct de vedere psihic. Am schimbat ceva, dar asta a fost astăzi.

Normal că după ce ne-au dat gol au crezut că pot câștiga. După ce ne-au dat al 2-lea gol ne-am dezechilibrat. Au intrat și Funsho, și Petrila pentru a mări ritmul echipei, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic. Sper că jucătorii au înțeles, vom vedea cu UTA, miercuri.

După cum spuneam, e un duș rece, dar trebuie să ținem capul sus. Asta este, după 5 victorii a venit și o înfrângere. Trebuie să mergem înainte, nu este un capăt de țară. Nu se simte presiunea pentru titlu, noi am venit aici să câștigăm.

Echipa a făcut niște greșeli care se pot întâmpla, pentru mine nu este nicio problemă. Băieții trebuie să aibă încredere în ei, fără să fie un capăt de țară. Asta trebuie să gestionăm. Mergem înainte, cu picioarele pe pământ!”, a spus Cristiano Bergodi.

ECHIPELE DE START

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Stefanovici – L. Mihai, Bordeianu, Marchioni, Saghiri – Buș, Bettaieb
Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaș, Itu, Jatoba, A. Roman, Oliveira, Harrison, Kabran
Absenți: Lung, Ispas (accidentați)
Antrenor: Leo Grozavu

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Emil Alexandrescu
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti). A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)
VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), AVAR: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare