Ronald Koeman a răbufnit după eliminarea Olandei de la EURO 2024! Ce a spus selecționerul batav despre centralul Felix Zwayer

Olanda a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Anglia, scor 2-1. Pe tot parcursul partidei, centralul Felix Zwayer s-a jucat cu nervii batavilor, iar la finalul partidei, Ronald Koeman (61 de ani) a ieșit la atac.

Ronald Koeman, „Fotbalul este ruinat de astfel de decizii”

În ultimele zile, s-a vorbit mult despre faptul că UEFA l-a delegat la centru pe Felix Zwayer, arbitru suspendat pentru luare de mită în 2005. Iar totul nu se termina aici!

Discuțiile despre Zwayer nu se vor opri prea curând, deoarece olandezii sunt scandalizați de mai multe decizii luate de central. Unul dintre cei nemulțumiți de arbitrajul de miercuri seară este selecționerul Olandei, Ronald Koeman.

E o decizie… Ce ar trebui să faci ca fundaș? Ăsta nu e penalty. Denzel vrea să blocheze mingea, Kane șutează și se lovește cu el. Fotbalul este ruinat de astfel de decizii, din cauza VAR-ului.

Am și eu această senzație (n.r. că fotbaliștii Olandei au fost nervoși din cauza arbitrajului). Cred că a fluierat pentru lucruri foarte prostești. Când jucătorii englezi cad în așa fel în țara lor, nu primesc fault, dar astăzi au primit.

Au fost multe momente în care nu a fost nimic neregulamentar. Dar nu de asta am pierdut. Am pierdut pentru că au înscris un gol magnific de 2-1. Dar, uneori, m-am gândit că arbitrul a fluierat prea ușor faulturi care nu au existat.” a declarat Ronald Koeman, la finalul partidei, pentru presa olandeză.

Virgil van Dijk, „Am rămas cu mâna goală”

Virgil van Dijk a fost unul dintre stâlpii de bază din gruparea batavă și nu întelege cum s-a ajuns în postura ca echipa sa să fie eliminată.

La finalul partidei, fundașul central s-a arătat foarte dezamăgit și a dat de înteles faptul că arbitrul Felix Zwayer i-a dezavantajat pe batavi în meciul din Dortmund.

„Când primești gol atât de târziu, este oribil. Dai totul pe teren, toată lumea dă tot ce poate, iar apoi pierzi așa în ultimul mnut. Este oribil.

Am simțit că putem face 2-1, dar asta nu s-a întâmplat și acum am rămas cu mâna goală.

Spune totul faptul că arbitrul a fugit la vestiare atât de rapid după finalul meciului, dar nici nu vreau să dau vina pe el. Nu știu ce să spun, doare foarte tare.” a transmis căpitanul batav Virgil van Dijk.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare