Radu Drăgușin, mai bun decât al doilea căpitan al lui Tottenham și campionul mondial Cristian Romero, în viziunea jurnaliștilor de la Daily Mail!

În meciul câștigat în deplasare cu Aston Villa, scor 4-0, Radu Drăgușin a fost mai bun decât al doilea căpitan al lui Tottenham, după starul Heung-Min Son, campionul mondial din 2022 Cristian Romero, deși fotbalistul român a fost introdus pe teren în minutul 50 de antrenorul Ange Postecoglou, iar argentinianul a fost integralist.

Cel puțin așa cred jurnaliștii de la Daily Mail, cei care, așa cum se obișnuiește după fiecare partidă de Premier League, au notat prestațiile avute de jucătorii celor două echipe.

Jurnaliștii de la Daily Mail l-au apreciat mai mult pe Radu Drăgușin decât pe Cristian Romero după meciul Aston Villa – Tottenham 0-4

Fundașul central sud-american în vârstă de 25 de ani a primit nota 6 și i s-a reproșat faptul că a avut nevoie în destul de multe momente să fie „salvat” de Micky van de Ven, celălalt stoper titular al lui Tottenham în această partidă, cel care însă s-a accidentat în debutul reprizei secunde și a fost înlocuit cu Radu Drăgușin.

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost în schimb apreciat pentru modul în care a reușit să suplinească lipsa lui van de Ven, chiar dacă a beneficiat și de un context favorabil, reprezentat de faptul că la scurt timp după intrarea sa pe teren cei de la Aston Villa au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui McGinn, și a primit nota 7 din partea jurnaliștilor englezi.

Doar patru fotbaliști care au bifat minute pe teren în acest meci au primit note mai mari decât Drăgușin, toții fiind, așa cum era de așteptat după modul în care s-a desfășurat jocul, de la Tottenham: Heung-Min Son (7,5), Micky van de Ven și Dejan Kulusevski (8 ambii), respectiv Destiny Udogie (8,5).

Ce au scris despre prestațiile celor doi fundași centrali pe „Villa Park”

„Cristian Romero – 6. A părut disperat și panicat de la început și a trebuit să fie salvat de câteva ori de către Van de Ven, dar și-a revenit bine după pauză pentru a-și juca rolul.

Radu Drăgușin – 7 (intrat în locul lui Van de Ven, în minutul 49) A venit de pe bancă într-un moment complicat pentru Tottenham, când Van de Ven s-a accidentat, dar în general s-a achitat bine de sarcinile sale”, au apreciat jurnaliștii de la Daily Mail.

Ca o consecință a accidentării suferite de Micky van de Ven în această partidă, sunt șanse mari ca Radu Drăgușin să fie titularizat pentru prima dată de când s-a transferat la Tottenham de la Genoa, în meciul următor din Premier League. Doar că imediat după ce olandezul se va recupera, acesta își va lua înapoi locul de titular în centrul apărării grupării londoneze, susțin jurnaliștii de la The Standard.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare