O nouă șansă pentru Radu Drăgușin la Tottenham? Cu Romero și van de Ven integraliști, londonezii au fost zdrobiți de Newcastle!

Radu Drăgușin a fost din nou doar rezervă la Tottenham în Premier League, de data aceasta la meciul disputat de gruparea londoneză în deplasare cu Newcastle în cadrul etapei cu numărul 33.

Antrenorul Ange Postecoglou a mizat și la această partidă pe cuplul devenit deja clasic de fundași centrali, format din Cristian Romero și Micky van de Ven, doar că această alegere nu s-a dovedit deloc una inspirată.

Cu Radu Drăgușin din nou doar rezervă, Tottenham a suferit o înfrângere drastică în deplasare cu Newcastle, scor 0-4

Gruparea din Nordul Londrei a fost învinsă cu scorul de 4-0, la capătul unui joc în care sistemul defensiv gândit de Postecoglou a părut destul de depășit în multe momente. Golurile „coțofenelor” în partida de pe „St. James’ Park” au fost marcate de Alexander Isak în minutele 30 și 51, Anthony Gordon în minutul 32, respectiv Fabian Schar în minutul 87.

Astfel, după ce acest „duș rece”, există o posibilitate ca tehnicianul australian de origine greacă să fie nevoit să regândească puțin componența liniei defensive, în special în centrul ei, și să apeleze din nou la serviciile lui Radu Drăgușin, cel pe care Postecoglou l-a folosit până acum ca titular doar atunci când Micky van de Ven a fost indisponibil din cauza acelei accidentări musculare suferite în urmă cu aproximativ o lună, la acel meci câștigat de Tottenham în deplasare cu Aston Villa, scor 4-0.

Interesant de remarcat este că acest eșec foarte dur suferit de Tottenham s-a produs la doar câteva zile de la momentul în care jurnaliștii apropiați de clubul londonez au notat că, în viziunea lor, sunt șanse foarte mici ca Radu Drăgușin să poată pătrunde în primul 11, chiar și în sezonul viitor, în condițiile în care Cristian Romero și Micky van de Ven vor fi apți de joc.

Rămâne acum de văzut dacă antrenorul Ange Postecoglou se va gândi să opereze noi modificări în sistemul defensiv

Rămâne acum de văzut dacă această impresie a lor se va mai schimba după prestațiile avute de cei doi fundași centrali titulari în acest meci de pe „St. James’ Park”.

„Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori preferă continuitatea și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 decât în cazul în care Romero sau Van de Ven se accidentează”, au scris recent cei de la Spurs Web. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare