Radu Drăgușin, în culmea fericirii după ce a jucat o întreagă partidă pentru Tottenham Hotspur! Prestația românului, aplaudată de presa din Marea Britanie!

Radu Drăgușin, fundașul de 22 de ani al celor de la Tottenham Hotspur, a fost integralist în victoria cu Luton Town, scor 2-1. Echipa românului a fost gazda duelului din Premier League. Ulterior partidei, internaționalul român a reacționat, fiind extrem de fericit pentru faptul că a pus umărul la succesul echipei sale.

A fost primul meci ca titular pe teren propriu pentru fotbalist, iar prestația sa nu a dezamăgit absolut deloc. Tottenham s-a văzut condusă foarte devreme, însă a reușit să își adune forțele și să se impună pe final. Heung-min Son (min. 89) le-a adus victoria gazdelor.

Radu Drăgușin nu și-a putut stăpâni bucuria după victoria lui Tottenham Hotspur

Apărătorul sosit de la Genoa, din Serie A, a postat un mesaj pe rețelele sociale după meciul cu Luton Town. Radu Drăgușin a ținut să precizeze faptul că entuziasmul său a atins cote înalte. A fost extrem de fericit datorită faptului că a contribuit la victoria echipei sale.

„Victorios pe teren propriu! Entuziasmat să fac parte din această echipă extraordinară. Munca grea aduce rezultate, iar acest meci a demonstrat asta. Să mergem înainte!”, a transmis Radu Drăgușin

  • Doar doi fotbaliști de la Tottenham au reușit să obțină o notă mai mare decât cea a lui Radu Drăgușin.

Fanii și jurnaliștii englezi, controverse în legătură cu Radu Drăgușin

La finalul meciului, prestația avută de fostul jucător al lui Juventus a fost văzută total diferit de către fanii lui Tottenham și jurnaliștii din Anglia.

Suporterii clubului londonez nu au fost impresionați de felul în care s-a mișcat Radu Drăgușin contra celor de la Luton Town, oferind unele reacții la adresa românului: „Drăgușin nici nu se apropie de Van de Ven”, „Nu poate pasa o minge! Cum a ajuns la acest nivel?”, „Drăgușin nu a făcut un meci rău, dar e evident că nu poate juca pe poziția de fundaș central stânga” sau „Mă tem când Drăgușin e în posesia mingii”.

În schimb, presa din Anglia a privit lucrurile dintr-un unghi total diferit, fiind de părere că Radu Drăgușin a făcut o partidă foarte bună.

„O prestație solidă din partea tânărului jucător român. A fost mereu în control, inclusiv la câteva urcări în jumătatea celor de la Luton, cu mingea la picior”, au notat cei de la Football London.

CITEȘTE ȘI: Radu Drăgușin a ieșit în evidență printr-un moment tensionat în Tottenham – Luton Town 2-1! Românul a fost aproape de o încăierare cu adversarii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare