Curg veştile proaste pentru Radu Drăguşin, la Tottenham. Naţionala României este şi ea afectată!

Radu Drăguşin (22 ani) trebuie să lupte mai mult decât a crezut pentru un loc de titular în echipa lui Tottenham. Chiar dacă englezii au plătit 30 de milioane de euro pentru el, acesta nu pare a fi un criteriu important pentru ca românul să fie inclus de antrenorul Ange Postcoglou în primul „11”, etapă de etapă.

Fostul stopper de la Genoa a evoluat din startul meciului pentru Spurs atunci când a fost accidentat Micky van de Ven, dar s-a întors rapid pe banca de rezerve.

Tottenham vrea să-l transfere pe Mohamed Simakan

Vestea proastă pentru Radu Drăguşin este că şefii clubului caută în continuare jucători pentru postul de fundaş central. Tottenham vrea să-l cumpere pe Mohamed Simakan de la RB Leipzig. Francezul are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro.

În acest sezon, Simakan a jucat în 27 de partide și a marcat un gol, dar a oferit și două pase decisive.

Romero şi Van de Ven, cuplu sudat

Cu sau fără transferul lui Mohamed Simakan, românul nostru tot nu face parte din planurile lui Postcoglou, ca primă opţiune în centrul defensivei.

„Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori preferă continuitatea și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 decât în cazul în care Romero sau Van de Ven se accidentează”, scrie Spurs Web.

Radu Drăguşin este, deocamdată, un titlular cert în apărarea naţionalei României, însă statutul său de la Tottenham i-ar putea afecta şi viitorul printre tricolori. Selecţionerul Edi Iordănescu a spus că preferă să folosească jucători care evoluează constant la cluburi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare