Mihai Rotaru i-a propus lui Adrian Mititelu să cumpere Universitatea Craiova: „Sunt înregistrări”

Se pare că în urmă cu ceva timp Mihai Rotaru i-ar fi propus lui Adrian Mititelu să cumpere de la el Universitatea Craiova, cel puțin așa susține președintele lui FCU Craiova, Marcel Pușcaș.

El susține că acest episod s-ar fi petrecut cu aproximativ 6-7 ani în urmă și chiar ar exista și anumite înregistrări care ar putea să confirme situația prezentată de el.

Marcel Pușcaș susține că Mihai Rotaru a încercat să îi cedeze Universitatea Craiova lui Adrian Mititelu

Oficialul lui FCU a făcut această dezvăluire în contextul în care a vorbit despre cei doi patroni ai cluburilor din Craiova și a ținut să menționeze că nu a apreciat faptul că Mihai Rotaru a anunțat deja de mai mult timp că își dorește să își retragă investiția de la Universitatea.

„Prefer un nebun (n.r. pe Adrian Mititelu), între ghilimele, de genul acesta. Ăsta este unul dintre motivele pentru care am acceptat oferta în urmă cu vreo 5 ani. Mie îmi place această nebunie și această patimă, în comparație cu Mihai Rotaru, care declară de un an – doi că vrea să vândă echipa.

Numai că e greu să găsească pe cineva. De fapt, i-a și propus lui Mititelu acum vreo 6-7 ani să o preia pentru suma de 10 milioane de euro. Sunt înregistrări la instantă, pe alt context, nu neapărat pe fotbal, în care i se propune lui Adrian Mititelu să-i dea 10 milioane de euro lui Mihai Rotaru ca să cedeze echipa”, a spus Marcel Pușcaș în cadrul podcast-ului intitulat „Un Podcast”.

Patronul de la FCU a dezvăluit recent că rivalul său din oraș a susținut și varianta unei fuziuni

Această dezvăluire vine în contextul în care, recent, după anumite declarații făcute în acest sens de către Lia Olguța Vasilescu, primarul din Craiova, s-a vorbit în spațiul public destul de mult despre posibilitatea ca cele două cluburi din Craiova să fuzioneze, scenariu care însă a fost respins cu vehemență la acel moment de Adrian Mititelu, cel care, pe de altă parte, a dezvăluit că Mihai Rotaru a susținut și această variantă, într-o discuție avută în urmă cu ceva timp cu fiul său.

„Nu noi am venit cu propunerea asta. Domnul Rotaru l-a căutat pe fiul meu și i-a propus-o. Numai că nu are bărbăția acum. Acest subiect a apărut în urmă cu ceva timp. I-au trebuit trei luni de zile să facă dezmințirea, dar dezmințirea a făcut-o după ce a primit refuzul.

De fapt, dumnealui nu voia să facă fuziune (n.r. neapărat), voia să plece din Craiova și căuta un mijloc de a pleca. Și probabil că avea și un sentiment de vinovăție pentru răul care ni s-a făcut și voia prin chestia asta să își mai spele din păcate.

Vă spun acum adevărul 100%. Eu niciodată nu m-am gândit că aș putea, nu am cum să pot să fac chestia asta, ar însemna să îmi calc prea mult pe orgoliu”, a spus atunci Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare