Planul lui Adrian Mititelu prin care vrea să-l aducă pe Laurențiu Reghecampf la FCU Craiova

FCU Craiova a pierdut, sâmbătă, 2-3, la UTA, într-un meci în care l-a avut pe Valentin David pe banca tehnică. Adrian Mititelu caută în continuare un antrenor principal, iar acum pare că s-a creat contextul perfect prin care Laurențiu Reghecampf să ajungă la FCU Craiova.

Acesta a mai lucrat la echipa din Bănie și în perioada aprilie – mai 2011. Din cele cinci partide în care a fost pe banca tehnică, trei au fost înfrângeri.

Reghecampf, ca şi demis de Al-Tai

Al-Tai, echipa lui Laurenţiu Reghecampf, a pierdut și în fața ultimei clasate din Arabia Saudită și a ajuns la 6 eșecuri în ultimele 7 meciuri. În urma acestui rezultat, jurnaliştii din Golf au anunțat că Reghe a fost demis de la Al-Tai, însă clubul nu a făcut un anunț oficial până în momentul de față.

În perioada petrecută la Al-Tai, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 3 victorii, două remize și 10 eșecuri.

”Consiliul de Administrație al clubului Al-Tai a decis demiterea antrenorului român, Laurentiu Reghecampf, ​​din cauza rezultatelor slabe înregistrare de echipă în ultima perioadă”, conform 365scores.com.

Cu cine a discutat Mititelu

Adrian Mititelu admite că discută cu mai mulţi tehnicieni până să ia o decizie.

„Am văzut că se bagă în seamă și Marcel Iancu, și Napoli, toți. Nu mă interesează aceste persoane. Subiectul e închis. Nicolo Napoli e amicul meu, îl respectăm mult, dar e un capitol închis. Totul e sub control. Suntem conștienți de dificultatea momentului. O să rezolvăm și problema asta.

Am avut discuții cu Marius Croitoru, dar au fost simple discuții, nu acele articole de presă care îl dădeau ca și antrenor pe el sau alții. Sunt multe exagerări și discuții, fel și fel de invenții.

Uitați ce se întâmplă, iei unul, îi dai echipa pe mâna și îți asumi un risc. Dacă îi dai echipa, riști să greșești și să te trezești într-o situație din care să nu își mai revină”, a spus Adrian Mititelu, pentru Ediție Specială.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare