FOTO | Mama Soranei Cîrstea, reacție dură după ce a văzut echipamentul cu care sportivii „tricolori” vor reprezenta România la Jocurile Olimpice: „O rușine…”

Mama Soranei Cîrstea și-a exprimat opinia cu privire la echipamentul pe care sportivii țării noastre îl vor îmbrăca la Jocurile Olimpice de la Paris. Startul prestigioasei competiții din capitala Franței este programat pe data de 26 iulie.

După cum sportpesurse.ro a dezvăluit în exclusivitate în cursul zilei de astăzi, conducerea COSR a asistat la o sesiune de prezentare cu circuit închis a noului echipament, desfășurată la Izvorani.

Mama Soranei Cîrstea detestă ținuta pregătită pentru Paris

La opt ani distanță de scandalul izbucnit cu ocazia ediției Jocurilor Olimpice de la Rio, „Team Romania” se află în mijlocul unei noi controverse. Atunci, o uriașă tevatură a apărut din cauza faptului că sportivii au ajuns să folosească în Brazilia un echipament contrafăcut. În urma „bombei” respective, Alin Petrache, șeful Comitetului de la acel moment, și-a pierdut funcția.

Ca și atunci, ținuta „tricolorilor” reprezintă motivul controversei din prezent. După cum am precizat anterior, echipamentul a fost expus în fața membrilor COSR, care l-au validat, iar imaginile prezentate în exclusivitate de sportpesurse.ro au stârnit amuzamentul în spațiul public.

Și Liliana Cîrstea, mama renumitei tenismene de 34 de ani, și-a expus poziția în legătură cu decizia COSR, prin intermediul Facebook. Ținuta sportivilor români a fost catalogată drept „jalnică”. Potrivit spuselor mamei Soranei, la mijloc este vorba despre o lipsă de respect la adresa „tricolorilor” care vor face cinste țării noastre la Paris.

„Nu stiu cine a facut tinuta pentru Jocurile Olimpice, dar este JALNICA! Sportivii muncesc 4 ani, se califica sa reprezinte Romania si noi le oferim- lipsa de respect! Rusine! Rusine! Rusine!”, este mesajul atașat pe care Liliana Cîrstea l-a atașat fotografiei.

Persoanele prezente la festivitatea desfășurată la Izvorani nu au fost încântate de aspectul noului echipament, devenind vocale. Unul dintre martorii oculari a asociat noua ținută a sportivilor români cu „niște salopete de șantier”.

  • Echipamentul, în valoare de circa 100.000 euro, ar fi fost achitat de firma Dedeman, sponsorul principal al COSR.
  • Fabrica Pandora, din Focșani, companie cu 1.200 de salariați, s-a ocupat de producție. Dorel Simiz, acționar al companiei, a refuzat să comenteze pe marginea evenimentului de la Izvorani, așteptând o reacție din partea COSR înainte de toate.

NU RATA: Irina Begu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Tenismena noastră ajunge la trei prezențe la Olimpiadă!

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare