Lovitură cruntă pentru România înainte de EURO 2024! Edi Iordănescu poate rămâne fără atacantul preferat, care s-a accidentat chiar când dădea semne de revenire

Edi Iordănescu a primit o veste care ar putea fi catalogată chiar drept cruntă într-o anumită măsură, cu puțin timp înainte ca România să își înceapă aventura de la EURO 2024.

Potrivit sport.ro, publicație care a preluat o informație furnizată de italienii de la Corriere dello Sport, George Pușcaș a suferit o fractură la mână și este nevoit să suporte o intervenție chirurgicală din această cauză.

Probleme pentru Edi Iordănescu și România înainte de EURO 2024: George Pușcaș a suferit o fractură la mână și urmează să fie operat!

Acest lucru înseamnă, în mod evident, că atacantul în vârstă de 28 de ani, care în prezent este doar împrumutat de Genoa la Bari până la finalul acestui sezon, va deveni indisponibil pentru câteva dintre următoarele meciuri disputate de echipa din Sudul Italiei în Serie B, în condițiile în care aceasta se află în prezent în „zona fierbinte” a clasamentului.

De asemenea, această problemă ar putea influența în mod decisiv prezența lui Pușcaș în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, în sensul în care, în principiu, el ar urma să nu mai bifeze decât puține meciuri oficiale până la startul turneului final din Germania, în cel mai bun caz.

Evident, în acest scenariu, George Pușcaș ar urma să nu se prezinte chiar în cea mai bună formă a sa la Campionatul European, în cazul în care va mai fi convocat în cele din urmă.

Atacantul împrumutat de Genoa la Bari tocmai ce marcase în Serie B pentru echipa sa

Acest lucru ar reprezenta o mare problemă pentru Edi Iordănescu, în contextul în care se știe deja foarte bine că fotbalistul crescut de Inter Milano a fost favoritul selecționerului în acest mandat pentru poziția de atacant, fiind titularizat chiar și în perioadele în care nu dădea deloc un randament bun la echipa de club.

Vestea accidentării lui George Pușcaș a venit chiar când fotbalistul dădea semne de revenire în tricoul celor de la Bari. El a reușit recent să marcheze un gol, în înfrângerea suferită de echipa sa în deplasare în fața celor de la Como, scor 1-2.

Pe de altă parte, internaționalul român a ratat și o ocazie mare în acel meci, motiv pentru care la final el a fost criticat de antrenorul Giuseppe Iachini, cel care însă a fost demis de Bari după acea înfrângere.

„Am venit să jucăm. Am avut unele șanse să marcăm, un șut bun al lui Aramu, apoi au reușit să oprească unele faze periculoase cu faulturi tactice. Cea mai mare a fost ocazia lui Pușcaș, de acele mingi trebuie să profiți și să marchezi. Trebuie să avem mai mult sânge rece! În repriza a doua am făcut anumite schimbări, am ajuns în careu mai des. Echipa nu a renunțat, am venit aici să câștigăm, dar aceste greșeli ne-au costat”, a spus Iachini atunci, citat de tuttobari.com. 

După acest moment, George Pușcaș a „recidivat” și a marcat din nou pentru Bari, sâmbătă, în meciul terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, în compania celor de la Pisa. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare