George Pușcaș, pus la zid de antrenorul lui Bari, chiar dacă a marcat în ultimul meci! Ce i s-a reproșat atacantului român

George Pușcaș a marcat sâmbătă pentru Bari în meciul pierdut de echipa sa în deplasare la Como cu scorul de 1-2, dar, chiar și așa, a fost criticat de antrenorul Giuseppe Iachini la finalul partidei.

Motivul a fost reprezentat de faptul că, la scorul de 1-0 pentru gazde, atacantul român în vârstă de 28 de ani a ratat o ocazie mare de gol. În viziunea lui Iachini, acela a fost momentul care a decis rezultatul acestui joc, întrucât, în cazul în care internaționalul român ar fi marcat, atunci gruparea din Sudul Italiei ar fi avut șanse mult mai mari să obțină măcar un punct în urma acestui duel.

Antrenorul lui Bari i-a reproșat lui George Pușcaș o ratare mare semnată la scorul de 1-0 pentru Como

În schimb, cei de la Bari au fost învinși și au ajuns astfel în zona periculoasă a clasamentului din Serie B, pe poziție de baraj, în condițiile în care în sezonul trecut au fost foarte aproape chiar de promovarea în Serie A.

La final, Giuseppe Iachini a ținut să le transmită jucătorilor săi că este nevoie ca ei să fructifice ocaziile de gol pe care și le creează, dacă vor ca echipa să evolueze și în sezonul viitor în Serie B.

„Am venit să jucăm. Am avut unele șanse să marcăm, un șut bun al lui Aramu, apoi au reușit să oprească unele faze periculoase cu faulturi tactice. Cea mai mare a fost ocazia lui Pușcaș, de acele mingi trebuie să profiți și să marchezi. Trebuie să avem mai mult sânge rece! În repriza a doua am făcut anumite schimbări, am ajuns în careu mai des. Echipa nu a renunțat, am venit aici să câștigăm, dar aceste greșeli ne-au costat.

Ar fi trebuit să schimbăm mai des direcția de joc pentru a-i pune în dificultate pe jucătorii din benzi. Episodul care a decis acest meci a fost ratarea lui Pușcaș, imediat după primul gol al lui Como.

În ultimele cinci meciuri, am fost foarte ghinioniști și nu am reușit să schimbăm acest lucru. Chiar și astăzi jucătorii au luptat, dar din păcate câștigă cine marchează mai mult. Nu am putut să marcăm mai mult și asta ne-a costat. În ultimele luni, echipa a jucat sub presiune. Ține doar de noi să schimbăm acest lucru, plătim prețul pentru că nu știm să profităm de ocaziile create”, a spus Giuseppe Iachini la finalul meciului de la Como, citat de jurnaliștii de la tuttobari.com. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare