În zadar! George Pușcaș a marcat, dar Bari a ajuns aproape de zona retrogradării din Serie B

George Pușcaș a fost integralist la Bari în meciul disputat de formația din Sudul Italiei în deplasare cu Como, în cadrul etapei cu numărul 33 din acest sezon de Serie B.

Atacantul român în vârstă de 28 de ani, care este doar împrumutat de la Genoa până la finalul acestei stagiuni, a reușit chiar și să marcheze, doar că, din păcate pentru el și echipa sa, nu a fost de ajuns pentru ca aceasta să evite înfrângerea.

George Pușcaș a marcat pentru Bari, dar nu a putut evita înfrângerea echipei sale în deplasarea de la Como

Golul internaționalului român a venit în minutul 90, când Bari era deja condusă cu scorul de 2-0. Nu a mai fost timp pentru încă o reușită, astfel că partida s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Como, grupare care rămâne astfel pe locul 2 în Serie B și, în plus, se apropie la două puncte de liderul Parma, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, care însă, la ora publicării acestui articol, are și un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, Bari a ajuns în urma acestei înfrângeri pe locul 16 în clasament, care asigură la finalul sezonului prezența la barajul pentru rămânerea în Serie B, cu 35 de puncte, la egalitate cu Cosenza și Spezia, echipe care însă au în acest moment și câte un meci mai puțin disputat.

Este clar că este vorba despre un parcurs care ar putea fi catalogat chiar drept dezastruos, în condițiile în care în sezonul trecut Bari a fost foarte aproape chiar de promovarea în Serie A, pierzând atunci, pe teren propriu, finala barajului în fața celor de la Cagliari.

Veste bună în primul rând pentru selecționerul Edi Iordănescu

De menționat este și că, în acest meci pierdut în deplasare în fața celor de la Como, la Bari a intrat pe teren în minutul 54 și Malcom Edjouma, fotbalistul care aparține în continuare de FCSB, fiind de asemenea, ca George Pușcaș, doar împrumutat până la finalul acestui sezon. Pentru atacantul român a fost al treilea gol marcat în actuala stagiune de Serie B.

Această reușită a lui Pușcaș are, în mod evident, și menirea de a-i da anumite motive de optimism selecționerului Edi Iordănescu în perspectiva participării naționalei României la Campionatul European din vara acestui an, din Germania, în contextul bine cunoscut în care „tricolorii” suferă destul de mult în prezent în ceea ce privește postul de atacant, iar fotbalistul împrumutat de Genoa la Bari a fost folosit de foarte multe ori ca titular pe durata acestui mandat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare