Liderul galeriei Rapid, autodenunț în fața urmăritorilor: „Am să scot și mitraliere și tot ce ține, pentru că eu vreau să câștig”!

Liderul galeriei Rapid a fost arestat pentru 24 de ore, după încheierea audierilor în care este cercetat și Daniel Niculae, președintele din Giulești. Autoritățile au efectuat o acțiune de amploare pe raza județelor Ilfov, Prahova, Iași, dar și în București, pe data de 14 martie.

Mai mulți lideri de galerie au fost reținuți, fiind suspectați de constituire de grup infracțional organizat, vizați chiar și de încălcarea regimului armelor și munițiilor. Printre aceștia se află și „Bocciu”, șeful suporterilor rapidiști.

Liderul galeriei Rapid: „Am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia”

Daniel Niculae a fost eliberat după aproximativ două ore, urmând să fie cercetat în libertate. Nu putem spune că liderul suporterilor din Giulești se va bucura de același tratament. Au fost publicate imagini, în urma perchezițiilor efectuate asupra locuințelor celor implicați, potrivit cărora au fost descoperite arme de foc.

  • 17 persoane au fost reținute, iar președintele Rapidului este singurul care a fost lăsat să plece.

În urmă cu mai mult timp, înaintea începerii sezonului 2022/2023, Liviu Ungurean a fost invitat la un interviu în mediul online, pe platforma YouTube, de către cei de la „Ultra’ Romania”. Atunci, liderul „Peluzei Nord Rapid” nu și-a ales deloc inspirat cuvintele, recunoscând fără remușcări faptul că va folosi arme oricând, pentru a ieși învingător dintr-un scandal.

  • „Bocciu” este liderul galeriei giuleștene din anul 2013.

Ce a spus „Bocciu” în acel interviu

„Bă, eu am să scot pistolul întotdeauna când o să am ocazia, ca să știți cu toții. Am să scot și mitralierele și tot ce ține, pentru că eu vreau să câștig, eu n-am cum să pierd, nu-mi permite religia să pierd. Eu așa am fost crescut. Și când cineva i-a crescut puțin mușchii și se crede în stare, am să scot tot ce ține buzunarul meu să scot.

Eu am să folosesc pistolul întotdeauna când o să-mi simt viața mea pusă în pericol, am să trag în oricine e în fața mea, ca să câștig orice bătaie. Că am folosit pistolul?

O să folosesc pistolul toată viața mea, când cineva crede că e mai puternic ca mine, ca să-i arăt că-l retrogradez, ca să-l îngenunchez. Nu mă mai întrebați de pistol, de mitraliere, de lansator de rachete. Nu mă mai întrebați!”, a afirmat Liviu Ungurean, în interviul acordat în anul 2022.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare