Ce a postat Daniel Niculae pe Instagram, la puţin timp după ce a scăpat de la audierile de la Parchet | FOTO

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost audiat, joi, vreme de două ore într-un dosar penal privind „săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și distrugere”.

Dosarul este instrumentat de DIICOT şi are legătură cu posibilul sprijin pe care Nico l-ar fi oferit galeriei pentru a introduce materiale pirotehnice la derby-ul cu FCSB, dar şi cu eventual ajutor financiar pentru achiziţionarea respectivului arsenal.

Niculae a postat o poză cu stadionul Rapidului

După ce a scăpat de la audierile de la Parchet, Daniel Niculae a postat pe Instagram imagini cu stadionul Rapidului. Probabil, astfel, preşedintele din Giuleşti a dorit să-şi exprime ataşamentul faţă de culorile alb-vişinii.

De asemenea, Nico şi-a făcut apariţia la conferinţa de presă a Rapidului, unde au participat Bergodi şi patronul Dan Şucu.

16 dintre cei 17 suspecți, reţinuţi

Procurorii au dispus urmărirea penală a 17 persoane, printre care și Daniel Niculae. Exceptând președintele Rapidului, toți ceilalți 16 suspecți au fost reținuți.

Perchezițiile efectuate de autorități la 19 locații din București și județele Ilfov, Prahova și Iași au scos la iveală „mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe și sume de bani”.

Anchetatorii au găsit puști și pistoale, pe lângă tradiționalele torțe aprinse de ultrași la meciurile de fotbal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare