”Bocciu” încătușat! Primele imagini cu liderul galeriei Rapidului, arestat în dosarul în care este cercetat și Daniel Niculae | FOTO

Liviu Ungurean a fost arestat pentru 24 de ore, după terminarea audierilor în care este cercetat și Daniel Niculae. Președintele Rapidului a fost eliberat după două ore, dar va fi cercetat în libertate.

Autoritățile au efectuat joi o acțiune de amploare pe raza județelor Ilfov, Prahova, Iași, dar și în București. Vizați au fost mai mulți lideri de galerii, care sunt suspectați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, dar și de încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Liviu Ungurean ”Bocciu”, reținut pentru 24 de ore

17 persoane au fost reținute, iar Daniel Niculae este singurul care a fost lăsat în libertate.

Bocciu, împreună cu celalți 15 suspecți au fost scoși din Institutul de Studii pentru Ordine Publică în jurul orelor 19:30.

Liderul galeriei Rapidului a ieșit zâmbind din clădire și a ridicat mâinile încătușate.

Cei 15 au fost transportați spre locul unde vor petrece următoarele 24 de ore.

„Sunt surprins de ceea ce se întâmplă. Mi se pare că s-a ajuns prea departe pentru câteva petarde și fumigene. Dar nu cunosc detalii, în afara a ceea ce a apărut până acum în presă. Știu că, în afara lui Niculae, au fost chemați la audieri vreo zece baieți din galerie. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă mai departe”, a spus Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare