Gigi Becali inflamează și mai mult derby-ul Rapid – FCSB: „Îi bat rău, îi spulber!”

Se poate spune că Gigi Becali inflamează și mai mult spiritele înainte de derby-ul Rapid – FCSB de sâmbătă seară prin ultimele declarații făcute în spațiul public, dacă mai era nevoie de așa ceva, în contextul în care au existat deja câteva contre destul de serioase între cele două rivale bucureștene.

În primul rând, s-au generat tensiuni în speța legată de stadionul pe care urma să se joace această partidă. S-a decis în cele din urmă să se dispute pe Arena Națională.

Gigi Becali, declarații în stilul caracteristic înainte de Rapid – FCSB

După clarificarea acestei chestiuni, au apărut problemele referitoare la numărul de bilete alocate suporterilor celor de la FCSB, oaspeți la acest duel din ultima etapă a sezonului regulat de Superliga. Se pare că în cele din urmă a fost rezolvată și această speță.

În paralel, s-au desfășurat discuții de la distanță vizavi de acel protocol între cluburi, care ar trebui să fie adoptat pentru cele două meciuri în care ele se vor întâlni în play-off și care ar urma să reglementeze faptul că fiecare dintre ele va beneficia de o peluză întreagă pe cel mai mare stadion al țării, minus așa-numitele „zone tampon”, la partida considerată pe terenul formației adverse.

La toate acestea, s-au adăugat și declarațiile făcute recent de Gigi Becali, care, în stilul caracteristic, a trâmbițat că echipa sa va câștiga fără emoții acest derby bucureștean, cu o singură condiție, în cazul în care cei de la Rapid se vor prezenta și sâmbătă seară așa cum au făcut-o în ultima etapă, în deplasarea cu Universitatea Craiova, duel încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Dacă joacă ce au jucat la Craiova, îi bat rău, îi spulber!”

„Ce să zică Mutu? Sunt 14 puncte și înjumătățite 7. Ce să facă, Mutu e specialist de fotbal și e băiat cuminte, civilizat și îmi place de el. Mutu e specialist, vede valoarea echipei lui și vede valoarea mea, de asta a spus.

Văd ce se întâmplă, văd ce joacă ăștia, îi văd pe ăia cum joacă. E pe valoare mai mult, cum să recuperezi puncte cu o echipă mai valoroasă ca tine? Vine meciul direct și îi bat! Trebuie să bați Rapid, e posibil orice, dar ca și calitate valorică a echipei trebuie să îi bați.

Dacă joacă ce au jucat aseară, îi bat rău! Îi spulber! Dacă joacă ce au jucat aseară (n.r. luni seară, la Craiova) nu au nicio șansă cu noi.

Pragmatici suntem pe final, când conducem, ce rost are să riscăm? La asta se referea Dan Petrescu, dar noi jucăm fotbal”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare