A început deja scandalul înainte de Rapid – FCSB! Reacție foarte dură din partea roș-albaștrilor, după ce s-a decis să se joace pe Arena Națională: „Nu putem să savurăm această cacealma”

Se poate spune că într-o oarecare măsură a început deja scandalul dintre Rapid și FCSB, înaintea meciului programat să se dispute în ultima etapă a acestui sezon regulat de Superliga.

După cum se știe deja destul de bine, în ultimele zile s-au tensionat puțin spiritele din cauza discuției legate de stadionul pe care ar urma să se joace acest derby bucureștean.

Reacție dură din partea liderului suporterilor celor de la FCSB, în chestiunea legată de numărul de bilete care le vor fi alocate acestora la meciul cu Rapid

În cele din urmă, în cursul zilei de joi, s-au furnizat dinspre Giulești semnale foarte clare că se dorește, și ar fi șanse destul de mari să se reușească, că această partidă să se joace pe Arena Națională.

„O să anunțăm oficial, noi ne dorim să jucăm acolo! Așteptăm confirmarea.

Am făcut o cerere, sunt niște reguli și dacă le vor accepta”, a spus Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, în exclusivitate pentru Sport pe Surse.

În cazul în care acest scenariu se va materializa în cele din urmă, va fi pentru prima dată de la inaugurarea noului stadion Rapid când echipa giuleșteană va disputa pe o altă arenă un meci cu FCSB considerat pe teren propriu. În trecut, suporterii acestei echipe au fost foarte vehemenți la adresa conducerii clubului în momentul în care s-a pus problema de așa ceva, iar ideea a fost de fiecare dată abandonată.

Se pare că la meciul din ultima etapă a sezonului regulat va exista un protocol între cele două cluburi, care va prevede ca fanii celor de la FCSB să aibă la dispoziție o peluză întreagă, minus acele „zone-tampon” lăsate libere de jandarmerie din rațiuni de securitate.

Ce l-a deranjat pe Gheorghe Mustață la această situație care s-a creat

Chiar și așa, fanii celor de la FCSB nu sunt mulțumiți de această situație, ba chiar din contră. Ei au mai cerut în trecut ca Rapid să joace aceste meciuri din postura de gazdă pe Arena Națională, tocmai pentru ca roș-albaștrii să poată veni în număr mai mare la meci, dar de fiecare dată s-au lovit de un refuz din partea rivalilor.

Din acest motiv, Gheorghe Mustață, liderul „Peluzei Nord”, susține că este vorba doar despre o strategie a celor de la Rapid înaintea următorului meci direct, pentru ca și ei să aibă parte de o peluză întreagă la următorul joc dintre cele două echipe, cu FCSB în postura de gazdă, pentru ca ulterior, când rapidiștii vor juca din nou pe teren propriu, să opteze pentru stadionul propriu și să nu mai țină cont de acest protocol. În plus, el a mai spus și că la meciul tur din sezonul regulat, clubul roș-albastru nu le va aloca supoterilor rivali decât acel procent minim prevăzut de regulament, de 5% din capacitatea totală a stadionului.

Cum adică ne-am purtat cum ne-am purtat cu ei? Dacă au promis că dau peluza și nu au dat-o, pe mine nu mă mai interesează. Poate să joace unde vor, eu tot acolo îi ridic. Nu merge, strategia lor cu vă dau peluza, ne dați peluza în play-off și în ultimul meci să ne dea 600.

Nu putem să savurăm această cacealma, este treaba lor unde joacă. Ne dau conform legii, ce spune legea și cu aia ne încadrăm. Le dau exact ce spune legea, vin conform legii. Să îmi dea biletele unde vor, treaba lor. Strategia pe care au vrut să o facă nu le-a mers pentru că nu suntem nici noi după străzi.

Au aruncat această cacealma înainte, în sensul să le dăm în play-off toată peluza pentru că primul meci îl vom juca la noi acasă. Când vom juca la ei pe Giulești ne vor da 600, cacealmaua asta nu prinde, mai ales la mine. E treaba lor, le dau 5%”, a spus liderul „Peluzei Nord”, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare