Scandal din cauza biletelor înaintea meciului Rapid – FCSB. Mihai Stoica, replică ironică: „Ne-au dat toată peluza! Sau 42%”

Sunt din nou tensiuni între galeriile bucureștene din cauza numărului de bilete. De aceasta sunt probleme înaintea partidei Rapid – FCSB. Mihai Stoica îi acuză pe rivalii din Giulești că nu s-au ținut de cuvânt și că le-au dat mult mai puține tichete fanilor roș-albaștrii. A făcut toate calculele într-o postare pe Facebook.

Mihai Stoica, mesaj ironic înaintea partidei Rapid – FCSB

Rapid a vrut să joace pe Arena Națională meciul cu FCSB, ca să câștige bani frumoși din vânzarea de bilete. Pe arena din Giulești ar fi avut maxim 14.000 de spectatori, pe cel mai mare stadion din țară pot ajunge la 40.000. Doar că atunci când s-a ajuns la numărul de bilete, ce va fi repartizat oaspeților, a dat din nou cu virgulă. Rapidiștii au promis rivalilor că vor avea la dispoziție o întreagă peluză, dar când s-au făcut calculele s-a ajuns la mult mai puțin. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a reacționat cu un mesaj ironic.

„Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri. Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza. Sau… 42%”, a ironizat MM Stoica anunțul giuleștenilor într-o postare pe Facebook.

Rapidiștii au amintit că nu pot să ofere 12.000 de bilete pentru că există un protocol strict la astfel de meciuri, iar jandarmii insistă să se respecte măsurile de securitate și să existe o zonă „tampon”.

Victor Angelescu a explicat că sunt șanse mari ca stadionul să fie plin și atunci fanii FCSB vor primi în jur de 9.000 de bilete.

Liviu Ungurean și Gheorghe Mustață s-au contrat înaintea partidei

Liderii celor două galerii, Liviu Ungurean și Gheorghe Mustață, s-au contrat și ei pe această temă. Conducătorul galeriei FCSB a spus că nu va fi de acord să le dea rivalilor o peluză întreagă la meciul din play-off, așa cum a promis liderul fanilor din Giulești.

„Noi le vom da o peluză, pentru că vrem să fie spectacol. Noi nu vrem să facem tertipuri comuniste, să-i urcăm, să ne batem joc de ei. Noi le dăm o peluză, să se organizeze şi ei să vină, să fie şi ei parte din spectacol”, a spus Liviu Ungurean la Fanatik.

Meciul dintre Rapid și FCSB va avea loc în ultima etapă a sezonului regulat, pe 9 martie de la ora 20:00. FCSB este liderul clasamentului cu 64 de puncte, urmați de Rapid cu 52.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare