Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la Hermannstadt de „omenie” cu Rapid. Cum i-a răspuns Dani Coman patronului de la FCSB

Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la Hermannstadt de „omenie” cu Rapid, iar la scurt timp a primit replica din partea lui Dani Coman, președintele clubului sibian.

După cum se știe deja foarte bine, fostul portar și-a petrecut o mare parte din cariera de fotbalist la clubul din Giulești, așa cum este și cazul lui Marius Măldărășanu, antrenorul grupării ardelene, dar și al altor oameni implicați în prezent la Sibiu.

Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la Hermannstadt de „omenie” cu Rapid

Cel mai probabil că acesta a fost și principalul argument al patronului de la FCSB atunci când a insinuat că Hermannstadt nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul disputat recent în Giulești, câștigat de Rapid cu scorul de 2-0.

„Cu noi nu au putut să joace fotbal. Vor fi 15 puncte (n.r. la intrarea în play-off diferență). Vor fi 10 (n.r. la final de play-off). Eu așa le socotesc, pentru că e diferență de valoare.

Joacă foarte bine … (n.r. Rapid). Ce spune lumea. Eu văd altceva. Joacă foarte bine Rapidul… Stau eu să comentez ce joacă Rapidul. Suntem foarte valoroși față de ei. Au avut 5 victorii că… Nu are rost acum. Nu de arbitraj, alea trei puncte cu Mititelu, prostiile alea, cu Dinamo tot așa, bravo lor.

Nu știu eu, nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie nu mă bag eu. Nu am spus așa ceva. Eu nu o interpretez. Mulți au vorbit de omenie. Eu zic că nu mai există omenie. Eu nu cred. Eu râd când zic ei.

Toți vor să joace în play-off. Eu văd 7 puncte distanță. FCSB lider detașat. Și ce, patru puncte nu sunt de ajuns? Noi, la final, dacă rămâne așa. Noi jucăm cu locul 6 și 5, probabil mai slabe.

„Mi-a plăcut cuvântul ăsta, e un nou termen”

Voiam să fie Hermannstadt. Dar nu mai vreau. Alții zic, eu nu zic așa ceva. Dacă e ce zic ăia … Dar eu nu zic. Dacă e ca ăia (n.r. omenie la Rapid – Hermannstadt). … Poate că eu sunt fraier, nu știu acum. Nu are rost să discutăm despre asta pentru că nu are rost.

Eu am spus asta pentru că mi-a plăcut cuvântul omenie, un nou termen. Dar în play-off e posibil să fie omenie. Dacă ești locul 5 sau 6 în play-off, la ce să mai tragi. Eu aș vrea Mititelu, că el nu face omenie cu nimeni. Nici Sepsi nu face omenie. Sepsi și U Cluj vreau, că nu fac omenie. Au demonstrat oamenii că nu fac omenie (n.r cei de la Sepsi)”, a spus Gigi Becali după meciul Universitatea Cluj – FCSB 0-0, potrivit digisport.ro.

Cum a replicat Dani Coman, președintele sibienilor și fostul portar al grupării din Giulești

Fostul internațional român i-a transmis lui Gigi Becali să facă publice toate informațiile pe care le deține în legătură cu presupusele evenimente nedorite de la meciul Rapid – Hermannstadt și a anunțat că, în cazul în care acuzațiile patronului de la FCSB se vor dovedi a fi fundamentate, el se va retrage din fotbal.

Dacă domnul Becali are vreo informație să ne anunțe și pe noi, jucăm fiecare meci pe teren. Așa s-a spus și când am luat bătaie cu 3-0 de la FCSB. Îl rog public dacă are vreo informație să o spună public, de la cine are informația, să spună tot ce știe.

Dacă într-adevăr a fost ceva eu vă spun că mă las de fotbal. Eu ies din fotbal dacă într-adevăr a fost adevărat, dacă are vreo informație concretă să o spună. Nu este frumos să le aruncăm prin presă sau pe la TV, așa cum a făcut-o. Îl rog public să spună tot ce are de spus și nu numai de meciul cu Rapid, ci și de orice meci.

Mă cunoaște și cred că știe că indiferent de adversar îmi doresc să câștig, nu știu de ce a făcut gestul pe care l-a făcut. Încă o dată îl rog public să spună ce are de spus, dacă are vreo informație concretă. Sunt dezamăgit și de rezultat și de joc, mă așteptam la un joc mai bun”, a spus dani coman, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare