Ce variante are FCSB în cele șase luni în care va lipsi Alexandru Pantea

Alexandru Pantea (20 de ani) va lipsi șase luni de pe terenul de joc. Ruptura de ligamente suferită de fundașul dreapta lasă FCSB în offside în ceea ce privește regula U21.

Anunțul lui Mihai Stoica (58 de ani) a căzut ca un trăsnet pentru echipa lui Gigi Becali. Jucătorul de bandă s-a accidentat grav la unul dintre antrenamentele care au precedat jocul cu U Cluj, iar liderul din Superliga va rămâne în doar două soluții viabile în ceea ce privește regula U21.

Ce variante are FCSB în cele șase luni în care va lipsi Alexandru Pantea

”Îmi doresc doar ca toți jucătorii să fie sănătoși. Pantea are o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și lipsește șase luni”, a declarat MM Stoica, pentru Prima Sport.

Absența fundașului readuce în discuție o problemă mai veche din vestiarul FCSB. Intervențiile patronului au lăsat vestiarul fără alternative în ceea ce privește jucătorul ”under”.

În acest sezon, Gigi Becali a renunțat foarte ușor la Ianis Stoica și Alexandru Musi. Astfel, liderul din Superliga a rămas doar în Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu.

Cei doi vor fi nevoiți să ”acopere” regula, în contextul în care ambii se obișnuiseră cu statutul de rezervă. A treia variantă care poate fi ”accesată” de cuplul Elias Charalambous – Mihai Pintilii este Andrei Pandele. Mijlocașul are însă un singur minut bifat în acest sezon.

Vali Crețu titular cu U Cluj

Accidentarea lui Alexandru Pantea l-a readus în primul 11 al FCSB pe Vali Crețu. Acesta a fost schimbat însă la pauza partidei din Ardeal. Nana Antwi a debutat astfel pentru echipa condusă de Gigi Becali.

Locul ”under” i-a revenit în echipa de start lui Tavi Popescu. ”Perla” ajunsă rezervă i-a lăsat locul în teren lui Eduard Radaslavescu, în minutul 75.

„Din punct de vedere al lotului, Rapid și CFR Cluj sunt peste FCSB. Dacă li se mai accidentează un jucător de bază, vor avea mari probleme”, a reacționat Iosif Rotariu pentru Gsp.

Ce variante are FCSB pentru regula U21

Octavian Popescu (21 de ani): Revenit după accidentare, mijlocașul a reușit două goluri și două pase decisive în cele 20 de meciuri bifate în acest sezon.

Eduard Radaslavescu (19 ani): Jucătorul cumpărat de la Farul cu suma de 850 de mii de euro a fost la un pas de a părăsi FCSB în acest sezon. A refuzat însă propunerea lui Gigi Becali, iar acum va avea șansa de a lupta pentru un loc de titular. Nu are niciun gol și niciun assist în cele 11 partide în care a prins minute în acest sezon.

Andrei Pandele (20 de ani): A jucat un singur minut în sezonul 2023-2024, insuficient pentru a deveni o soluție de încredere pentru liderul campionatului.

  • 900 de mii de euro este cota lui Alexandru Pantea, conform Transfermarkt

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare