Gigi Becali dorea penalty pentru FCSB împotriva lui U Cluj. Patronul „roș-albaștrilor” s-a contrazis cu Gabi Balint

Gigi Becali dorea penalty pentru FCSB împotriva lui U Cluj. Acesta este de părere că formația pe care o conduce ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în meciul contra Universității, la o fază în care a fost implicat Octavian Popescu, în prima repriză.

Gigi Becali dorea penalty pentru FCSB

În prima jumătate a duelului, Octavian Popescu a căzut în careul celor de la Universitatea Cluj. Ovidiu Hațegan, centralul partidei, a lăsat jocul să curgă, neacordând lovitură de la 11 metri. Reluările nu arată că fotbalistul de la FCSB ar fi îndreptățit să ceară penalty.

Patronul „roș-albaștrilor” a vorbit despre faza în care a fost implicat Octavian Popescu, fiind de părere că echipa sa a fost dezavantajată de arbitru: „La Tavi e penalty. I-a dat peste picior de două ori. E penalty clar. Îi dă în picior de două ori!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Replica a venit din partea lui Gabi Balint, care a auzit spusele lui Gigi Becali și l-a contrazis, afirmând că nu a fost penalty. Ulterior spuselor sale, milionarul din Pipera a continuat: „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”, a mai adăugat omul de afaceri.

Care au fost fotbaliștii remarcați de milionar

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de unii dintre fotbaliștii de la FCSB, în urma meciului de la Cluj, împotriva jucătorilor antrenați de Ovidiu Sabău. În același timp, este de părere că alții s-au relaxat după pauză, greșind în multe rânduri pe faza de construcție.

„Eu sunt mulțumit, am dominat. Sunt mulțumit că am 7 puncte avans. Eu nu am nicio emoție cât timp sunt în față. Dacă și azi, când aveam 5 jucători răciți pe teren, nu am pierdut. Mingea a fost numai în terenul celor de la U Cluj. Eu știu că nu au putut să joace fotbal cu noi, am dominat tot meciul. Sunt 7 puncte, cu 3 de la meciul cu Rapid, sunt 10 față de Rapid. E diferență de valoare.

„Pe Antwi nu am avut timp să îl văd, a jucat prea puțin. Șut mi-a plăcut în prima repriză, dar în repriza a doua a greșit multe pase. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, și Ngezana mi-a plăcut. O să iau un atacant în vară. Acum nu mai e nevoie, ne pregătim să aruncăm artificiile”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Pentru FCSB urmează partida de pe teren propriu cu FC Botoșani, de pe 25 februarie. Elevii lui Charalambous trebuie să câștige dacă vor să mențină distanța față de Rapid în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, U Cluj se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi, în aceeași zi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare