Gigi Becali a fost pus la punct de acționarul Rapidului după ultimele declarații: „Eu chiar nu îl iau în serios”

Gigi Becali a fost pus la punct de acționarul Rapidului după ultimele declarații făcute, prin care a insinuat că Hermannstadt s-ar fi dat la o parte din fața formației giuleștene în meciul disputat recent de cele două.

Patronul de la FCSB a folosit termenul de „omenie”, făcând trimitere la un eventual „blat”, așa cum este cunoscut un aranjament în fotbalul românesc, chiar el fiind cel care a folosit pentru prima dată acel prim termen, la finalul acelui meci pierdut de FCSB pe teren propriu în fața Viitorului Constanța cu scorul de 2-5, în mai 2023.

Gigi Becali a fost pus la punct de acționarul Rapidului în scandalul momentului

Finanțatorul vicecampioanei României a primit în primă fază o replică pe seama acestui subiect din partea lui Dani Coman, președintele de la Hermannstadt, fost portar la Rapid, iar ulterior și Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului din Giulești, a fost întrebat în legătută cu această chestiune, spunând că, în viziunea sa, cele mai multe din declarațiile făcute de Gigi Becali în spațiul public reprezintă diferite „tertipuri” și nu ar trebui să fie băgate prea mult în seamă.

„Îmi vine să râd. Care sunt ăia mulți? Da, normal. Mă îndoiesc că sunt mulți (n.r. despre oamenii care cred că meciul Rapid – Hermannstadt ar fi fost aranjat), că am văzut că și dumneavoastră erați șocați că au putut să spună așa ceva. Sunt tertipurile domnului Becali, mai mult nu am ce să comentez. Nu are nimeni asemenea echipe, nu cred că tot ce spune domnul Becali trebuie să luăm de bun. Eu chiar nu îl iau în serios.

Nici eu nu cred că Rapid e cea mai bună, dar alții spun că e cea mai bună. Nu știu ce ar fi putut să fie în momentul ăsta, Hermannstadt cred că își dorește să ajungă în play-off. Eu cred că Dani Coman și Măldărășanu își doresc cel mai mult să bată Rapidul. Își fac treaba foarte bine. Sunt profesioniști, Măldărășanu ne-a bătut pe Giulești și e normal să facă asta.

Sunt convins că nimeni nu poate să creadă așa ceva. Au avut ocazii și ei. S-a întâmplat ceva? Îmi era frică, pentru că știu că Măldărășanu e un antrenor foarte bun, se bat pentru play-off. Mai contează și cu cine joacă, cred că și noi am făcut un meci foarte bun, solid, și în prima repriză, și în a doua repriză.

Nu pot să ii înțeleg. Nu am niciun dubiu, la nicio echipă. Aș putea spune că FC Botoșani sau Voluntari ar avea legături cu FCSB, au vândut jucători acolo. Dar nu am niciun dubiu legat de ele. Nu mai există prietenii, omenii. Nu mai suntem în ’92. Aceleași persoane întrețin și chestiunile astea cu arbitrii, sunt greșeli”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare