Gestul superb făcut de Neymar pentru Dani Alves, condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare

Gestul superb făcut de Neymar pentru Dani Alves a constat în achitarea sumei de 150.000 de euro către victima acestuia, drept daune pentru vătămările cauzate de fostul fotbalist de la Barcelona și PSG. Fapta lui Neymar a contribuit la reducerea pedepsei primite de Dani Alves.

Brazilianul se află deja în arest de un an, după ce a violat o femeie pe care a cunoscut-o într-un club de noapte, iar astăzi a fost audiat la Barcelona. După 17 zile, audierile au luat sfârșit, iar Dani Alves a fost găsit vinovat, fiind condamnat la aproape cinci ani de închisoare.

Gestul superb făcut de Neymar pentru Dani Alves

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, însă poate ataca această decizie la Curtea Superioară de Justiție a Cataloniei și la Curtea Supremă. Condamnarea primită de omul care a cucerit Liga Campionilor alături de Barcelona este mică, având în vedere pedeapsa cerută de procurori. Aceștia ar fi vrut ca Dani Alves să primească perioada maximă de detenție, de 12 ani.

Gestul extraordinar pe care fostul său coleg l-a făcut a ajutat la reducerea pedepsei brazilianului. Ba mai mult, familia lui Neymar l-a determinat pe Gustavo Xisto, unul dintre cei mai experimentați avocați din Brazilia, să devină disponibil pentru cazul lui Dani Alves, potrivit postării de pe X a paginii Transfer News Live.

„Neymar și familia sa l-au ajutat pe Dani Alves în problema legală achitând suma de 150.000 de euro, drept .

De asemenea, familia lui Neymar l-a convins pe Gustavo Xisto, cel mai experimentat reprezentant legal al companiilor tatălui său, să devină disponibil.

Cei doi sunt foarte apropiați în viața de zi cu zi, iar numărul 10 din naționala Braziliei a făcut tot posibilul pentru a-și ajuta prietenul pe parcursul procesului”, a transmis Transfer News Live

Neymar, înțepături pentru Mbappe

Kylian Mbappe și-a anunțat, recent, clubul și coechipierii că nu va mai continua la PSG. O pagină dedicată fotbalului, din țara natală a lui Neymar, a publicat o poveste a celor petrecute în ultimul timp cu Mbappe, iar superstarul din Brazilia a reacționat, apreciind postarea.

Gestul lui Neymar poate fi un semn, iar relația dintre tânărul fotbalist francez și clubul din Paris să nu fie una tocmai plăcută. Parizienii nu au reușit să își atingă marele obiectiv împreună cu Mbappe, acela de a câștiga Liga Campionilor, iar la capitolul financiar nu vor sta prea bine, în urma plecării lui Kylian la Real Madrid.

Acesta va ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti din postura de jucător liber de contract. PSG a plătit 180 de milioane pentru a-l aduce de la AS Monaco, în anul 2018. Fotbalistul are acceași cotă de piață în acest moment, potrivit transfermarkt.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare