Valentin Mihăilă duce Parma către Serie A. Cum a devenit internaţionalul român omul momentului la liderul din Serie B

​Parma a câștigat meciul din deplasare contra celor de la FeralpiSalo, scor 2-1, în etapa cu numărul 30 din Serie B. Mihăilă a deschis scorul în minutul 29 al partidei, din pasa lui Bonny, cu un șut puternic din interiorul careului.

Dennis Man a fost şi el titular la Parma. În urma acestui rezultat, formaţia celor doi români și-a consolidat poziția de lider în Serie B, cu 65 de puncte, la distanță de opt ”lungimi” față de ocupanta locului secund, Venezia.

L-a păcălit pe portar

Valentin Mihăilă a deschis scorul, fiind excelent servit de Bonny, în minutul 29, și trimițând mingea printre picioarele portarului. A fost al patrulea gol pentru Mihăilă în acest sezon. Fostul jucător de la Universitatea Craiova n-a prins însă finalul partidei în teren, pentru că a fost schimbat în minutul 54 cu Benedyczak.

Mihăilă a ajuns la 13 goluri în cele 77 de partide disputate de la transferul la Parma.

Şi Dennis Man apreciat

Dennis Man a fost integralist şi a avut o evoluţie apreciată. „Man a avut câteva mingi pentru a puncta pe tabelă, dar nu le-a transformat în aur. Un spectacol, totuși, urmărindu-l în combinațiile cu Bernabé și Cyprien. Nota 6”, conform Parmalive.com.

Man a reuşit în acest sezon, pentru Parma, 11 goluri și 5 pase decisive, în Serie B, pe lângă cele două goluri și un assist în trei apariții în Cupa Italiei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare