FOTO | Ultrașii lui Dinamo l-au distrus pe Andrei Nicolescu! Atac tăios asupra administratorului special al alb-roșiilor

Suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” au postat un mesaj pe rețelele sociale, cu trimitere la Andrei Nicolescu, oficialul clubului. „Câinii” și-au exprimat nemulțumirea față de aptitudinile administratorului special, făcându-l „praf” pentru capacitatea de gestionare a situației infernale prin care a trecut echipa.

Dinamo s-a salvat dramatic de la retrogradare, în urma a două partide disputate contra lui Csikszereda, la baraj. Bucureștenii s-au impus în tur, scor 2-0, pe Arena Națională, însă s-au prezentat lamentabil în manșa secundă. S-a înregistrat o remiză albă la Miercurea Ciuc, astfel că elevii lui Zeljko Kopic și-au îndeplinit cu greu obiectivul.

Suporterii lui Dinamo l-au „dezmembrat” pe Andrei Nicolescu

Fanii grupați în „Peluza Cătălin Hîldan”, cea mai numeroasă grupare de suporteri dinamoviști, au răbufnit pe Facebook. L-au catalogat pe Andrei Nicolescu drept un „nimeni”. I-au oferit acestuia un sfat legat de viitor, dorind ca oficialul să nu se mai implice în ceea ce ține de strategii care vizează echipa, neavând experiență în fotbal. Salvarea de la retrogradare nu i-a făcut pe suporteri să uite momentele critice cu care au dat piept în ultimul an.

De asemenea, ultrașii nu l-au uitat nici pe Eugen Nicolescu, pe care l-au atacat indirect, în momentul în care au adus vorba de rezultatele lui Dinamo „cu actuala conducere dezastruoasă”.

„Nicolescu să se ocupe de semnat, dar să nu se mai implice în strategii, deoarece nu a demonstrat că are capacitățile necesare de a le crea sau gestiona.
Este un NIMENI.
În anul ieșirii din insolvență, Dinamo se află în fața unui moment greu. Rezultatele pe care echipa le-a avut cu actuala conducere dezastruoasă și-au pus amprenta pe acest final de sezon.
SUPORTERII SE UNESC, CA DE ATÂTEA ORI, ALĂTURI DE DINAMO ÎN CLIPELE GRELE ALE ISTORIEI!
Prezența în număr mare a suporterilor alături de echipă a arătat neputința celor care conduc clubul de a conduce un nume de talia lui Dinamo.
Să tragă linie și să vadă ce au făcut anul acesta!”
, au transmis fanii lui Dinamo.

NU RATA: Administratorul judiciar de la Dinamo pune presiune pe acționari! Motivul pentru care nu reușesc „câinii” să iasă din insolvență

Zeljko Kopic rămâne la Dinamo

Andrei Nicolescu, oficialul „câinilor”, a dezvăluit că tehnicianul croat va rămâne alături de echipă și pe parcursul stagiunii viitoare. A punctat și situațiile unor nume importante de la Dinamo.

La final, administratorul special al alb-roșiilor a aruncat „bomba”, spunând că dinamoviștii țintesc accederea în play-off la anul.

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Dintre jucătorii ale căror contracte au expirat, cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politic are contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. La anul acești jucători vor fi mult mai pregătiți de Superliga, de la Golubovic la Homawoo, Politic, Gnahore, poate și Hakim Abdallah.

Vrem să ne setăm ca obiectiv play-off-ul în sezonul viitor”, a comunicat Andrei Nicolescu, potrivit Radio Gold FM.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare