Administratorul judiciar de la Dinamo pune presiune pe acționari! Motivul pentru care nu reușesc „câinii” să iasă din insolvență

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul „RTZ & Partners SPRL”, firma care îndeplinește în prezent rolul de administrator judiciar la Dinamo în procedura de insolvență, a oferit o reacție la scurt timp după ultima veste primită de „câini” din acest punct de vedere.

În cursul zilei de miercuri, judecătorii de la Tribunalul București au decis să amâne un verdict în speța în care Mircea Rednic, fostul antrenor al formației din „Groapă”, a solicitat plata unor salarii compensatorii în valoare totală de 32.000 de euro.

Răzvan Zăvăleanu, mesaj indirect pentru acționarii de la Dinamo

Zăvăleanu a susținut că această speță nu are menirea de a îngreuna în vreun fel finalizarea procedurii de reorganizare judiciară, ci ar fi alte plăți prevăzute în acest plan care ar trebui făcute pentru ca procedura să se încheie în cele din urmă.

De asemenea, el a explicat că în principiu ar fi vorba despre niște sume destul de mici în comparație cu datoriile totale care se înregistrau la momentul intrării în insolvență, astfel încât totul ar sta în prezent în mâna acționarilor clubului, în sensul în care problemele lui Dinamo s-ar încheia în momentul în care ei ar face acele plăți care nu presupun un efort financiar prea mare.

Nu în ultimul rând, Răzvan Zăvăleanu a vorbit din nou și despre cei de la Renovatio, acționar minoritar în prezent în cadrul „Red & White 2022 Management”, dar care, chiar și din această postură, au „pompat” sume importante în societate în ultimele luni.

Reprezentantul administratorului judiciar susține că nu e nevoie de un efort financiar prea mare pentru ca societatea să iasă din insolvență

„Toată suflarea dinamovistă se bucură pentru rămânerea în SuperLigă. Din punct de vedere al problemelor financiare, rămânerea în SuperLigă are o importanță mare.

Nu a fost amânat procesul, ci pronunțarea. Aș vrea să subliniez că e o speță falsă că din cauza procesului cu Mircea Rednic nu se poate ieși din insolvență. Situația este la mâna acționarilor.

Ei trebuie să plătească sume care se ridică la sute de mii de euro. Această sumă trebuie plătită mai întâi. Litigiul cu Mircea Rednic e insignifiant. Problemele legate de supraviețuire au fost foarte importante în ultima perioadă.

Probabil că, pe măsură ce lucrurile se vor stabiliza, la fel se va întâmpla și relațiile cu fostele glorii. Sunt liniștit că acest club, după ieșirea din insolvență, va rămâne pe mâini bune. Cheltuiala care se face trebuie să fie corespunzătoare unei performanțe.

Cei de la Renovatio au foarte mulți bani. Ne dorim ca Dinamo să iasă din insolvență”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare