Dinamo a anunțat cu ce antrenor atacă stagiunea următoare! Obiectiv incredibil al „câinilor”

Ziua de miercuri, 29 mai, nu a venit numai cu vești rele pentru Dinamo. Inițial, clubul din „Ștefan cel Mare” a aflat că mai are de așteptat până la ieșirea din insolvență, întrucât Tribunalul București a amânat procesul grupării bucureștene cu Mircea Rednic, antrenorul de la UTA Arad.

Ulterior, fanii „câinilor” s-au putut bucura de unele dezvăluiri foarte importante făcute de Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, care a anunțat cine este antrenorul cu care Dinamo începe stagiunea viitoare. De asemenea, oficialul alb-roșiilor a discutat și despre anumiți jucători din lot care vor rămâne alături de echipă.

Zeljko Kopic rămâne la Dinamo

Tehnicianul croat în vrâstă de 46 de ani va continua pe banca lui Dinamo și în sezonul următor, potrivit afirmațiilor lui Andrei Nicolescu. Totodată, oficialul „câinilor” a menționat că Răzvan Patriche, căpitanul formației din stagiunea precedentă, va primi o ofertă de prelungire a contractului.

Andrei Nicolescu i-a liniștit pe suporterii dinamoviști și în ceea ce-l privește pe Dennis Politic. Fotbalistul ofensiv de 24 de ani rămâne în lotul lui Zeljko Kopic. Ulterior, conducătorul din „Ștefan cel Mare” a menționat și alte nume care vor fi păstrați de Dinamo.

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu.

Dintre cei ale căror contracte au expirat, cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politicare contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. La anul acești jucători vor fi mult mai pregătiți de Superliga, de la Golubovic la Homawoo, Politic, Gnahore, poate și Hakim Abdallah”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Radio Gold FM.

Pavicic își dorește să spele rușinea din sezonul precedent. Obiectiv îndrăzneț pentru Dinamo la anul

Oficialul lui Dinamo a continuat, alegând să abordeze și situația lui Domagoj Pavicic, mijlocașul croat din lotul lui Zeljko Kopic. Andrei Nicolescu a menționat că Aris Salonic, marea rivală a lui Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, trebuie să se pronunțe legat de jucătorul din Croația.

Împrumutul lui Pavicic expiră la data de 30 iunie, însă, potrivit lui Andrei Nicolescu, acesta ar vrea să rămână la Dinamo. În caz contrat, fotbalistul va reveni în campionatul Greciei.

La final, oficialul alb-roșiilor a anunțat obiectivul echipei din stagiunea viitoare: accederea în play-off.

„Pavicic s-a simțit foarte bine aici, e deja la Belgrad, avem o discuție preliminară să vedem ce opțiune are Aris pentru el, în contextul în care Aris nu-l dorește sau poate să-l împrumute în continuare, e o opțiune valabilă, el își dorește foarte mult să rămână, o să vedem. Vrem să ne setăm ca obiectiv play-off-ul în sezonul viitor”, a adăugat Andrei Nicolescu, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare