FOTO. Livin’ la vida ultra! Cum au fost surprinși Dan Șucu și Victor Angelescu în galeria giuleșteană la meciul Universitatea Craiova – Rapid

După cum se știe deja destul de bine, Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii Rapidului, au făcut, la invitația suporterilor, alături de aceștia, deplasarea pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Sâmbătă, în jurul prânzului, cei doi s-au prezentat la locul de întâlnire stabilit anterior, s-au întâlnit cu fanii și au urcat alături de unii dintre aceștia în autocarul închiriat de ei, plecând ulterior spre Cetatea Băniei.

Dan Șucu și Victor Angelescu, în prima linie a galeriei giuleștene la meciul Universitatea Craiova – Rapid

Pe drum, la un moment dat, în timpul unei opriri, Dan Șucu a generat o imagine care va rămâne pentru mult timp în memoria fanilor fotbalului românesc și în special în cea a pasionaților de Rapid. El a participat la un soi de picnic alături de fanii care se aflau în același autocar cu el.

Ajunși în sfârșit la Craiova, în curtea stadionului „Ion Oblemenco”, acționarul majoritar al clubului din Giulești a asigurat că drumul a fost unul plăcut și și-a manifestat dorința ca această zi inedită să se încheie cu o bucurie, adusă de o eventuală victorie în acest meci cu Universitatea Craiova.

Ulterior, Dan Șucu și Victor Angelescu au ajuns în sectorul destinar suporterilor echipei oaspete de pe stadionul de la Craiova, iar dintr-o fotografie postată pe pagina oficială de Facebook a Rapidului a reieșit că cei doi acționari s-au poziționat chiar undeva în primul rând, cu Gigi Corsicanu’, fostul lider al suporterilor giuleșteni, aflat între ei și cu fiul proprietarului Mobexpert în stânga acestuia.

Sursă foto: Facebook / FC Rapid 1923

Proprietarul Mobexpert s-a pregătit temeinic înainte de această experiență

Înainte de plecarea spre Craiova, acționarul majoritar de la Rapid a explicat că a depus anumite eforturi pentru a se prezenta bine la această partidă, încercând să învețe câteva dintre cântecele galeriei.

„Mi-aș fi dorit să mergem cu trenul. Am glasul pregătit, am pregătit cântecele. Nu o să fac o tradiție din asta, am 60 de ani. Să facă băieții mei.

Ne-am pregătit. Sper să fie și băieții pregătiți. Mă gândeam acum că, dacă-i spuneam cuiva acum doi ani de zile că mergem la Craiova și vrem să ne întoarcem victorioși, m-ar fi luat peste picior. Acum, avem șansele noastre.

Cum e în peluză, cum se vede în peluză. Eu sunt soldat neinstruit. Am învățat cântecele”, a spus Dan Șucu înainte de plecarea spre Craiova.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare