Dan Șucu trăieşte viaţa de ultras: deplasare cu autocarul, popas la benzinărie şi cântece din galerie. Meniul, completat de parizerul cu ceapă | FOTO

Dan Şucu experimentează viaţa de ultras aflat pe drumuri. Patronul Rapidului a plecat alături de galerie în deplasarea de la Craiova, pentru meciul cu Universitatea. Iar acţionarul minoritar Victor Angelescu l-a urmat.

Dan Șucu trăiește „drumul” ca orice suporter obişnuit.

A mâncat parizer cu ceapă pe capota maşinii

Dan Șucu şi Victor Angelescu şi-au respectat cuvântul dat şi au plecat alături de galerie în deplasarea de la Craiova, unde Rapid va întâlni Universitatea, sâmbătă, de la ora 21.00.

Patronul giuleştenilor a precizat că va sta în peluză, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. În drumul spre Craiova, autocarele cu fanii rapidişti au făcut un popas la o benzinărie.

Aici, suporterii, cu Dan Şucu în frunte, şi-au întărit forţele. Au mâncat parizer cu ceapă, pe capota maşinii, aşa cum reiese din imaginea publicată de gsp.ro pe Facebook, precum şi din capturile video de la aceeaşi publicaţie.

Nicolae Cristescu, alături de rapidişti

Surprinzător este că alături de conducătorii Rapidului a urcat în autocar şi Nicolae Cristescu, fost patron în Giuleşti, când echipa se zbătea prin ligile inferioare.

Ultraşii „vişinii” au plecat spre Oltenia cu 7 autocare. Şefii au fost repartizaţi într-un autocar VIP.

„Mi-aș fi dorit să mergem cu trenul. Am glasul pregătit, am pregătit cântecele. Nu o să fac o tradiție din asta, am 60 de ani. Să facă băieții mei”, a transmis Dan Șucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare