El este omul care a ajutat-o cel mai mult pe Simona Halep. Nu este vorba de vreun avocat sau antrenor al româncei

Omul care a ajutat-o cel mai mult pe Simona Halep de-a lungul carierei sale în tenis nu este vreun avocat sau fost antrenor al sportivei din Constanța.

Este vorba despre fratele ei, Nicolae, cel care a preluat recent rolul de manager al jucătoarei în vârstă de 32 de ani, după ce aceasta a întrerupt colaborările cu Patrick Mouratoglou și suedeza Nina Wennerstrom, cea care a îndeplinit această funcție până la momentul în care a început scandalul de doping în care a fost implicat fostul lider al clasamentului WTA.

Fratele Nicolae este omul care a ajutat-o cel mai mult pe Simona Halep de-a lungul carierei ei

Dezvăluirea în acest sens a fost făcută chiar de către Simona Halep în trecutul destul de apropiat. Atunci, ea a ținut să le mulțumească membrilor familiei ei pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat de-a lungul drumului său în tenisul de performanță.

„Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri.

Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult”, a spus Simona Halep pentru WTA în urmă cu ceva timp.

Nicolae Halep a fost alături de Simona la audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care au fost programate la începutul lunii februarie, în cazul de dopaj în care ea a primit inițial o suspendare de patru ani din partea ITIA, pedeapsă care recent a fost redusă de forul de la Lausanne la doar nouă luni.

Descoperirea șocantă făcută de fratele sportivei în timpul audierilor de la TAS

În plus, fratele sportivei a avut un rol esențial în timpul audierilor, el fiind cel care a sesizat faptul că proba de sânge de la care au pornit problemele Simonei Halep a fost analizată în primă fază chiar de către un laborator din București.

„Pedeapsa a fost atât de mare pentru că a apărut proba de sânge, care a fost ceva foarte șocant. După șase-șapte luni au spus că sângele meu e în neregulă, când toate testele mele au fost negative. Niciodată n-a fost găsită nici o substanță negativă în corpul meu sau să fi fost ceva pozitiv.

A fost atât de șocant când a venit treaba aceasta cu sângele încât nici nu am realizat documentele, doar vorbeam cu avocații. Nu mă uitam pe documente de unde au venit cu sunt. Pentru mine a fost șocant că se întâmplă ceva cu sângele când totul este normal. Și acum să povestesc de unde a venit treaba cu sângele.

La Lausanne, eram în sală, în timpul procesului, și erau foarte multe ecrane mari în mijloc și erau în fața mea. Fratele meu era la două scaune de mine și avocații lângă mine. Apare documentul, nu am realizat, eram cu emoții, cu tot ce se întâmplă acolo și fratele meu vine și îmi spune -tu vezi că scrie în română?-, când m-am uitat pe ecran era steagul României, iar în dreapta scria București, România”, a dezvăluit chiar Simona Halep joi seară, la Antena 3 CNN.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare