Dennis Man, cel mai slab fotbalist al Parmei în remiza cu Como! „Nu prinde o zi prea bună”

Dennis Man a fost cel mai slab fotbalist al Parmei în remiza cu Como, din etapa a 26-a din Serie B. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, iar ambii români din lotul „cruciaților” au fost titulari. Valentin Mihăilă a fost decisiv pentru Parma, după pasa de gol pe care a oferit-o în startul partidei.

Dacă Mihăilă a făcut un meci bun, Dennis Man, în schimb, a fost scos din joc la pauza întâlnirii cu Como, chiar dacă a oferit prestații foarte bune în ultima perioadă. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost criticat de italieni, în urma celor 45 de minute petrecute pe teren.

Dennis Man, cel mai slab fotbalist al Parmei în remiza cu Como

Valentin Mihăilă este fericit, după un nou meci al Parmei în care un român contribuie decisiv la deznodământul partidei. Acesta i-a oferit o pasă de gol lui Adrian Benedyczak, în minutul 3, iar „cruciații” deschideau scorul contra lui Como, în deplasare.

Nu se poate spune că Dennis Man s-a ridicat la nivelul compatriotului său, astfel că, în urma prestației sale palide, a fost scos de pe teren la pauză. Man a primit cea mai mică notă de la Parma (5,5), în timp ce Valentin Mihăilă a fost notat cu 6,5 de italienii de la Parma Live.

Evoluțiile lui Man din ultima vreme au fost excelente, fiind lăudat de foarte multe ori, însă în această partidă nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

„Terenul greu nu îl ajută, dar nu prinde o zi prea bună. Caută prea des finețuri inutile și, în ciuda acestui fapt, în mai multe rânduri ar avea șansa de a șuta spre poarta adversă, dar nu o face niciodată cu forța potrivită. Pecchia îl lasă în vestiar la pauză”, au scris cei de la Parma Live despre Dennis Man

Dennis Man criticat, Valentin Mihăilă lăudat

Italienii nu au avut cuvinte bune la adresa lui Man, după egalul din deplasarea cu Como, însă nu au putut spune aceleași lucruri și despre Mihăilă, fără de care Parma n-ar fi obținut acest punct. Fotbalistul de la naționala României a primit nota 6,5, aceasta fiind cea mai mare din echipă.

Jucătorul de pe flancul Parmei a fost lăudat de cei de la Parma Live, eforturile sale fiind apreciate. Mihăilă a alergat mult, a și dat o pasă de gol, a tras pentru echipă, însă i-a lipsit luciditatea în unele momente ale partidei, când atingerile sale nu au fost tocmai cele potrivite. Fotbalistul român a reușit 3 goluri și 2 assisturi în acest sezon de Serie B.

„Pe dreapta, pe stânga, în centrul atacului: Pecchia l-a jucat oriunde în acest meci, iar românul oferă o prestație de nivel înalt, cu o pasă de gol și mult efort în slujba echipei. Îi lipsește doar atingerea potrivită în câteva ocazii”, au spus italienii despre Mihăilă

Parma se află pe primul loc în Serie B, cu 55 de puncte, după 26 de meciuri disputate. Echipa celor doi români țintește promovarea în Serie A, pentru dueluri cu echipe uriașe, precum Inter, AC Milan, Juventus sau Napoli.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare