Ce decizie a luat Dennis Man, după ce a negociat cu Inter și AC Parma. „Lumina reflectoarelor este pusă pe el”

Telenovela a luat sfârșit. Dennis Man a luat o decizie care să împace pe toată lumea, după ce s-a zvonit că a negociat cu Inter. Fotbalistul român a decis să-și prelungească înțelegerea cu AC Parma, dar va semna doar pe un an, ca să-și păstreze „o portiță” de plecare.

Dennis Man își prelungește contractul cu AC Parma

Dennis Man a fost sub presiune în ultimele zile. Oficialii lui Inter au negociat pentru el, iar jucătorul a discutat în paralel și cu cei de la AC Parma. Contractul cu liderul din Serie B expiră în vara anului 2025 și a decis să-l prelungească pe încă un an, până în anul 2026. Jurnaliștii locali au scris că este vorba de un soi de decizie prin care a încercat să împace pe toată lumea, păstrându-și totuși o portiță prin care să forțeze o eventuală plecare, în cazul unei oferte bune.

Jurnaliștii locali au scris mai multe materiale despre situația încordată de la club, legată de aceste negocieri. Dennis Man este un jucător important, unul dintre oamenii care au contribuit serios la ascensiunea din acest sezon, AC Parma aflându-se pe primul loc în Serie B, la opt puncte de echipa de pe locul doi.

„Deși acordul care îl leagă pe românul născut în 1998 de clubul nostru nu expiră imediat – termenul limită pentru care se negociază este 30 iunie 2025 – în fotbalul de astăzi este întotdeauna mai bine să te miști cu mult înainte în aceste situații delicate, mai ales dacă implică discuții cu alte echipe.

La fel ca și în cazul nostru, de exemplu, având în vedere că Man se confruntă cu cel mai bun sezon al său de când a sosit în Italia și lumina reflectoarelor este pusă pe el de ceva vreme”, scrie Parma Live.

Citește și: Victor Becali, prima reacție după ce italienii au scris că Dennis Man este pe lista lui Inter

Dennis Man a jucat în acest sezon 21 de meciuri în Serie B și a marcat 10 goluri, oferind și 5 pase decisive. Aici se adaugă și două reușite în Cupa Italiei.

Fotbalistul român a fost cumpărat în anul 2021 de la FCSB, dar transferul lui a declanșat un scandal uriaș. Negocierile cu AC Parma au fost conduse de firma fraților Becali, iar Anamaria Prodan s-a adresat justiției susținând că are contract de reprezentare valabil cu jucătorul. Instanța i-a dat dreptate, iar soția lui Laurențiu Reghecampf are de primit de la jucător suma de 350.000 de euro.

Citește și: Nicolae Stanciu, la un pas de un transfer stelar

AC Parma i-a plătit 13 milioane de euro lui Gigi Becali pentru Dennis Man. 11 milioane de euro au fost achitate când s-au semnat actele, iar alte două milioane au ajuns în conturile FCSB sub formă de bonusuri, în funcție de performanțele fotbalistului și de minutele pe care le-a jucat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare