„Cel mai bun Dennis Man”. Atacantul naționalei României, adulat în presa din Italia

Dennis Man i-a cucerit pe jurnaliștii din Italia, care se întrec în superlative, după fiecare meci pe care internaționalul român în joacă în tricoul formației AC Parma. În ultimul material din ParmaLive este din nou lăudat și se spune că este cel mai important jucător de la liderul incontestabil din Serie B.

Dennis Man, lăudat în presa din Italia

Dennis Man este cel mai bun jucător al formației AC Parma. Cele zece goluri ale lui i-au ajutat echipa să ajungă pe primul loc în Serie B și să devină principala candidată la promovare. Etapa trecută a avut din nou o prestație foarte bună, într-un meci extrem de complicat, câștigat cu 3-2 în fața lui Pisa.

„Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în ultimele două. Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon i-a reușit”, au scris jurnaliștii de la ParmaLive.

Dennis Man a ajuns la cifre impresionante

Parma este lider în Serie B, cu 54 de puncte, urmată de Cremonese (46 de puncte) și de Palermo, Venezia și Como, cu câte 45 de puncte. Dennis Man este și el destul de sus în clasamentul celor mai buni marcatori din Serie B, unde ocupă locul cinci, după Joel Pohjanpalo (13 goluri), Daniele Casiraghi (12 goluri), Gennaro Tutino (12 goluri) și Massimo Coda (12 goluri). În toate competițiile, atacantul Parmei a semnat 12 reușite în 24 de partide.

„Românul este unul dintre jucătorii de bază ai echipei, golgheter, cu zece reușite și autorul a câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formației pregătită de Fabio Pecchia să își consolideze poziția de lider. Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante și a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente”, au mai spus jurnaliștii de la sursa citată.

Citește și: Victor Becali, prima reacție după ce italienii au scris că Dennis Man este pe lista lui Inter

Dennis Man a fost cumpărat de AC Parma în ianuarie 2021, de la FCSB. După o jumătate de sezon în Serie A, clubul a retrogradat, iar acum se află la a treia ediție consecutivă în eșalonul secund din Italia. Gigi Becali a primit pentru transferul lui 11 milioane de euro, la semnarea contractului, plus alte două milioane sub formă de bonusuri. Este cel mai scump jucător plecat din campionatul românesc.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare