Demersul întreprins de Rapid după sancțiunea primită: „Am făcut o adresă către LPF. Suporterii noștri s-au comportat ireproșabil”

Clubul Rapid a reacționat la scurt timp după sancțiunea dictată în cursul zilei de miercuri de către Liga Profesionistă de Fotbal din România ca urmare a incidentelor consemnate la meciul de etapa trecută cu FCSB de pe Arena Națională.

Giuleștenii au fost penalizați prin faptul că anumite sectoare ale stadionului propriu vor fi închise la meciul de vineri seară contra celor de la Farul, din prima etapă a play-off-ului actualului sezon de Superliga.

Cum au reacționat cei de la Rapid după sancțiunea primită din partea LPF

Președintele Daniel Niculae a oferit o reacție pe seama acestui subiect și a dorit în primul rând să își manifeste bucuria legată de faptul că echipa pe care o reprezintă nu a primit o sancțiune mai gravă, care ar fi putut să fie constituită de închiderea întregii arene pentru această partidă.

Fostul atacant a ținut de asemenea să sublinieze faptul că, în viziunea sa, suporterii Rapidului nu au generat în linii mari foarte multe probleme de acest gen în ultimii ani, un argument în plus în favoarea ideii conform căreia nu s-ar fi impus o sancțiune mai gravă în urma evenimentelor de pe Arena Națională.

Nu în ultimul rând, președintele clubului alb-vișiniu a dezvăluit că a fost înaintată o adresă către LPF, în care s-a solicitat ca în unul sau două dintre acele sectoare care ar urma să fie închise la meciul cu Farul să aibă acces până la urmă doar copiii.

Ce demers au făcut giuleștenii

„Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Bineînțeles că suntem în comunicare cu suporterii noștri, sunt și ei conștienți de acest lucru. Suporterii noștri s-au comportat ireproșabil în ultimii ani de zile și ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noștri și nu numai de suporterii noștri.

14.000 este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. Undeva la 12.500. Sunt anumite sectoare care vor fi închise la meciul de vineri seară. Chiar nu am stat să număr locurile din sectoarele respective. Am făcut o adresă către LPF și am solicitat că în două sectoare din Peluza Sud să putem aduce cât mai mulți copii. Unul sau al doilea sector din Peluza Sud. Încercăm să aducem cât mai mulți copii. Cred că în cursul zilei de azi se vor pune în vânzare pentru meciul de vineri”, a spus Daniel Niculae în direct la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare