Comisia de Disciplină a pedepsit Rapidul, înainte de meciul cu Farul. Memoriile depuse de Jandarmerie, dar şi rapoarele arbitrilor au fost acceptate

Comisia de Disciplină a analizat, miercuri, 13 martie, dosarul Rapidului, şi a dat decizia. Giuleştenii au fost judecaţi pentru evenimentele provocate de suporteri la derby-ul cu FCSB, pe Arena Naţională, 4-0.

Giuleştenii au scăpat fără stadion suspendat, dar, totuşi, pedeapsa poate fi considerată aspră.

Mai multe sectoare de pe Giulești, închise

În cazul celor de la Rapid, spectatorilor li s-a interzis accesul în sectoarele 106-109, 112-113 și 123. De asemenea, giuleștenii au primit o amendă maximă de 60.000 lei, echivalentul a 12.000 de euro.

Comisia de Disciplină a analizat memoriile depuse de Jandarmeria Română, plus rapoartele arbitrilor și ale observatorilor, conform digisport.

Cazul lui Dinamo, amânat

În cazul celor de la Dinamo, o decizie a fost amânată pentru că s-au cerut și alte documente la dosar, în urma incidentelor de la meciul cu UTA, de pe Arcul de Triumf.

Reamintim, două grupări de suporteri, ai lui Dinamo, pe de o parte, și ai echipa UTA, ajutați de ultrași de la CSA Steaua, pe de altă parte, s-au bătut înainte de meci pe străzile din jurul arenei, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene.

Pompierii au intervenit să stingă torțele, moment în care mai mulți suporteri au pătruns pe gazon, unde au început să se bată și să arunce cu alte materiale pirotehnice.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare