Cum a reușit Mircea Rednic să „resusciteze” UTA și să o aducă aproape de play-off. Dezvăluirile „vedetelor” Fabry și Micovschi după victoria cu FCU Craiova

La finalul meciului câștigat pe teren propriu cu FCU Craiova, scor 3-2, în etapa cu numărul 29 din acest sezon de Superliga, jucătorii de la UTA au vorbit, printre altele, despre meritul pe care îl are antrenorul Mircea Rednic în ascensiunea înregistrată în ultima perioadă de echipa din Arad, care în urmă cu ceva timp se afla în zona periculoasă a clasamentului, iar acum este foarte aproape de play-off.

Mijlocașul ofensiv slovac Andrej Fabry, în vârstă de 27 de ani, a oferit o pasă decisivă și a marcat un gol, din penalty, în această partidă, iar la final a apreciat că echipa sa a fost superioară în cea mai mare parte a jocului.

Jucătorii de la UTA au vorbit despre contribuția lui Mircea Rednic la rezultatele foarte bune din ultima perioadă

De asemenea, el a fost întrebat la un moment dat care ar fi secretul revenirii formației arădene din ultimele săptămâni, iar răspunsul a fost că în această perioadă s-a constituit un grup foarte unit la Arad, situație la care fără îndoială că a contribuit din plin și antrenorul Mircea Rednic.

„Cred că în prima repriză au avut două ocazii și au marcat de două ori, cred că am fost mai buni pe toată durata meciului, am jucat foarte bine.

În primul rând, sunt fericit că mi-am ajutat echipa să câștige acest meci, asta e important. Suntem mai uniți ca echipă, în primele meciuri nu a fost așa de bine, erau mulți jucători noi, acum suntem mai mult o echipă, fiecare luptă pentru celălalt.

Știam că nu putem retrograda, pentru că am văzut că avem calitate, suntem pe drumul cel bun”, a spus Andrej Fabry la finalul meciului UTA – FCU Craiova 3-2.

Fotbalistul împrumutat de la Rapid face senzație în acest sezon la Arad

Claudiu Micovschi a dus scorul la 2-1 pentru UTA în minutul 28 și a ajuns astfel la 8 reușite în această stagiune de Superliga, iar la final fotbalistul împrumutat de la Rapid a vorbit de asemenea despre forța grupului care s-a constituit la Arad în ultima perioadă.

„În prima repriză ei nu au avut decât acele două ocazii. Am început bine și a doua repriză, am reușit să marcăm și cred că am dominat meciul de la început până la sfârșit. Și mai bine ar fi să câștigăm și următorul meci, de la Dinamo.

Normal că nu depinde numai de noi (n.r. despre lupta pentru locul 6). Mă simt foarte bine aici, încerc la fiecare meci să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa și să aducem un rezultat pozitiv mereu. Mie în general nu îmi place să vorbesc despre ceilalți (n.r. despre adversari), suntem o echipă unită”, a declarat și Micovschi la flash-interviu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare