Mircea Rednic, sfat pentru Adrian Mititelu și „înțepătură” la adresa lui Ovidiu Burcă, după UTA – FCU Craiova 3-2. Ce a spus despre „prima dragoste” Dinamo

La finalul meciului UTA – FCU Craiova 3-2, disputat în cadrul etapei cu numărul 29 din acest sezon regulat de Superliga, Mircea Rednic i-a oferit un sfat lui Adrian Mititelu, patronul clubului din Bănie, și, de asemenea, în analiza făcută asupra partidei cu Dinamo din runda viitoare, a lansat o „înțepătură” la adresa lui Ovidiu Burcă, fostul antrenor al „câinilor”.

Finanțatorului celor de la FCU i-a transmis că ar fi bine să nu mai opereze atât de des modificări la nivelul băncii tehnice, întrucât echipa sa are o anumită calitate, doar că această instabilitate are menirea de a-i afecta pe jucători din punct de vedere mental.

Mircea Rednic a fost din nou în formă maximă, la finalul meciului UTA – FCU Craiova 3-2

Cât despre Burcă, „Puriul” a apreciat că Dinamo „filozofa” prea mult în perioada în care era pregătită de acesta, situație care s-a schimbat însă, în viziunea antrenorului de la UTA, odată cu venirea lui Zeljko Kopic în „Ștefan cel Mare”, echipa alb-roșie fiind în prezent, în opinia sa, una mult mai puternică în comparație cu startul sezonului.

„Cu puține emoții, un pas important, 40 de puncte, cine credea la începutul sezonului că ajungem în situația asta? Asta ne dorim (n.r. accederea în play-off), nu o să fie ușor.

Cred că e cel mai bun meci al echipei Craiova din ultimele trei etape. Păcat că nu au stabilitate la nivel de bancă tehnică. Adrian (Mititelu), care pune mult suflet și face eforturi financiare, aici ar trebui să găsească, la nivel de bancă tehnică.

Chiar îmi pare rău că ajungem la mâna celorlalte echipe. Dar, pentru ce am realizat până acum, și noi, și suporterii noștri… Sprijinul lor a contat. Le mulțumesc din suflet, să fie în continuare alături de echipă, să vină la București să ne susțină. E șansa noastră și ar fi păcat.

Ați văzut, multă lume și-a dat cu părerea la început, că retrogradăm. Chiar au fost situații în primele etape în care nu am putut să aliniez pe foaie 20 de inși. Ultimul cuvânt eu l-am avut, au fost mulți jucători propuși de club, s-a format un comitet de urgență, mi-au pus foarte mulți jucători la dispoziție și eu am ales. Ne-am descurcat, a fost o perioadă destul de lungă în care nu am jucat aici (n.r. la Arad). Sunt sigur că mai aveam câteva puncte in plus, dacă aveam lotul ăsta la început de sezon.

Primele sunt clare, am contract încă un an de zile. S-ar putea să am (n.r. o primă), s-ar putea și o mărire de salariu, e normal. Și jucătorii au. Pe locul ăsta au o prima întreagă, până acum aveau jumătate din primă.

Urmează un meci foarte important, prima dragoste, la început era o filozofie, dar nu prea își creau ocazii. Acum se vede, un antrenor cu experiență, inteligent, nu filozofează”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului UTA – FCU Craiova 3-2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare