Cum a reacționat Radu Drăgușin, după un nou meci în care nu a jucat niciun minut la Tottenham. „Românul știe asta”

Radu Drăgușin a costat 31 de milioane de euro, dar a prins minute puține la Tottenham, deși fanii vor să-l vadă pe teren. Internaționalul român nu a jucat nici în meciul cu Crystal Palace, iar jurnaliștii din Anglia l-au lăudat pentru faptul că a avut o reacție de campion, ceea ce arată că nu și-a pierdut răbdarea și încrederea.

Radu Drăgușin nu este afectat că nu joacă la Tottenham

Radu Drăgușin a costat o avere, dar nu a jucat decât 20 de minute la Tottenham. Deciziile managerului Ange Postecoglou i-au surprins pe specialiști. Jucătorul român a costat 31 de milioane de euro, 25 de milioane de euro când s-au semnat actele și alte șase sub formă de bonusuri, și a fost adus urgent de la Genoa, pentru că londonezii aveau mari probleme în zona centrală a defensivei, iar acum nu joacă. Cu Crystal Palace nu a intrat pe teren niciun minut și a fost a treia partidă cu acest verdict. Asta deși fanii l-au cerut în formula de start, după înfrângerea din meciul cu Wolves. Tottenham se apară destul de rău și în acest an a primit gol în fiecare partidă din campionat.

Jurnaliștii din Anglia i-au analizat situația lui Radu Drăgușin și au fost atenți la reacția lui, după un nou meci în care „a amorțit” pe banca de rezerve.

„Drăgușin a fost un jucător fantastic în Italia și sunt sigur că e destul de relaxat în această situație. Știe că Tottenham nu are multe meciuri în acest sezon, astfel nu toți jucătorii vor primi șansa de a juca”, au scris jurnaliștii de la Spurs Web.

Radu Drăgușin va trebui să se înarmeze cu multă răbdare, în condițiile în care managerul lui Tottenham este foarte mulțumit de cei doi fundași centrali, Romero și Micky van de Ven, și a spus clar că nu are de gând să schimbe sistemul de joc.

Citește și: Florin Răducioiu, „război” cu Postecoglou în cazul lui Radu Drăgușin: „Dacă vreți mă duc eu!”

„A venit într-un campionat nou, cei doi fundași centrali se înțeleg excelent și joacă bine, nu sunt suspendați sau accidentați, dar odată ce aceste lucruri se vor schimba, Drăgușin va intra și va juca”, au mai spus jurnaliștii de la sursa citată.

Tottenham va evolua în deplasare la Aston Villa în următorul meci de campionat, pe 10 martie, cu Aston Villa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare